Επιλογή Σελίδας



Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Βατανιακός, κερδίζοντας με 1-0 την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και διατηρήθηκε στο -3 από τους “διώκτες” του. Η ΠΑΕ Ποντίων γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με την εστία της παραβιάζεται για πρώτη φορά σήμερα. Πλέον, η ομάδα της Νέας Ζωής βρίσκεται στους 8 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θερμαϊκό Κορινού και Αναγέννηση Κολινδρού στην 4η θέση.

Ο Βατανιακός έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Ραπτόπουλου στο 42′.

Ο ίδιος παίκτης είχε “αγγίξει” το γκολ τόσο στο 8′ όσο και στο 23′ αλλά οι προσπάθειές του χτύπησαν στο δοκάρι του Δεληγιαννίδη, ενώ οι γηπεδούχοι πριν το 1-0 είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Μιρτολλάρι στο 38′.

Η ΠΑΕ Ποντίων έχασε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, αστοχώντας σε πέναλτι στο 75′.

Συγκεκριμένα, ο Δεληγιάννης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας του Βατανιακού, Βασιλειάδης απέκρουσε, κρατώντας το 1-0 για τους Βατανιώτες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τον Πλόσκα και την Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Ραπτόπουλος (83′ Ντούλας), Τσιάμης, Κολαξίδης, Τσαγκαράκης, Tσιώμης, Καμπερίδης (65′ Μότσιας), Ποτουρίδης, Κατσάρας (17′ Καταχιώτης), Μιρτολλάρι, Τσικαδέρης (65′ Μότσιας).
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Τουλίκας (70′ Σιδηρόπουλος), Σαχπάζοφ, Δεληγιάννης, Μπέης (56′ Καρατζόγλου), Ι. Ρίζος, Τσενικλής, Κατσούλης (56′ Κότσι), Η. Ρίζος (82′ Ξυδούς), Μαργαρίτης, Αδαμόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This