Επιλογή Σελίδας



Την “καταδίωξη” του πρωτοπόρου Βατανιακού συνεχίζει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας την ουραγό Αναγέννηση Σβορώνου με 3-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο Εθνικός έφτασε τους 12 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση μαζί με την Ακαδημία Πλαταμώνα, στο -3 από την κορυφή ενώ οι Σβορωνιώτες είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το δρόμο της νίκης για την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου “άνοιξε” ο Χατζηδίμπας ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1.

Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 στο 43′ με κοντινό σουτ του Μπουρονίκου.

Το 1-2 έγινε στο 78′ με δυνατό σουτ του Κυπαρίσση, έπειτα από πάσα του Κουσουρή.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 85′ με τον Ταβουκτσή να βγάζει κάθετη πάσα για τον Κυπαρίσση και τον τελευταίο να αποφεύγει τους αντιπάλους του και με πλασέ να “σφραγίζει” το “τρίποντο” για τον Εθνικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και Γκολέμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Δούλιας, Ν. Στεφανίδης, Θ. Τριανταφύλλου, Παπαζήσης, Αμπατζίδης, Σιγανός, Νέτσικας (76′ Κατής), Κ. Τριανταφύλλου, Μαργαρίτης (88′ Ζησιμόπουλος), Σαρρής.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Χατζηδίμπας, Χαλκίδης (80′ Τερζής), Παππάς, Νταμπαλάκης (64′ Κουσουρής), Σ. Γιαζιτζόγλου (55′ Μητράκας), Σταλίκας, Κυπαρίσσης, Σαββίδης (72′ Ταβουκτσής), Π. Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This