Επιλογή Σελίδας



Να δώσει συνέχεια στις νίκες θέλει ο Πιερικός απέναντι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (16.00, katerinisport.gr LIVE). Η ομάδα της Κατερίνης που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον ΑΟ Σελλάνων, δε θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών κόντρα σε έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο, έτσι ώστε να παραμείνει σίγουρα πρώτη και ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί απώλειες των υπολοίπων “μνηστήρων” της κορυφής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή σαββατιάτικη προπόνηση, με τον προπονητή Απόστολο Στύλου να μην υπολογίζει στον Μπούζουρα που στάθηκε άτυχος μεσοβδόμαδα και ξανατραυματίστηκε ενώ είχε αναρρώσει από προηγούμενο τραυματισμό. Εκτός “μάχης”, φυσικά, είναι και ο μακροχρόνια απών Μπουζούκης, με όλους τους άλλους παίκτες να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε και όπως συμβαίνει στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Πιερικού, οι επιλογές του Στύλου όσον αφορά στη βασική ενδεκάδα και στους αναπληρωματικούς, θα γίνουν γνωστές στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This