Επιλογή Σελίδας



Στον δεύτερο γύρο του EHF Cup τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για την φετινή χρονιά καθώς ηττήθηκε από την ΖΟΡΚ Γαιγκόντινα στη Σερβία με 26-19.

Ο Δικέφαλος γνώριζε από την αρχή το δύσκολο έργο του καθώς παρά το γεγονός ότι είχε παρακαταθήκη το υπερ του +2 του πρώτου αγώνα, η ομάδα από τη Σερβία θα ήταν «σκληρό» καρύδι της έδρα της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και κατάφερε να είναι μπροστά στο σκορ αλλά και να κρατά επαφή με αυτό. Προς το τέλος του ημιχρόνου όμως, η Γιαγκόντινα πήρε μια διαφορά δύο τερμάτων και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους 13-11.

Στο δεύτερο μέρος, έχοντας καλύψει ουσιαστικά τη διαφορά τερμάτων, βρήκε λύσεις στην επίθεση και κατάφερε σταδιακά να αυξήσει κι άλλο την απόσταση των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να είναι κοντά, ωστόσο η ομάδα από τη Σερβία είχε την ψυχραιμία να κρατήσει την διαφορά. Το τελικό σκορ βρήκε την Γιαγκόντινα νικήτρια με 26-19.

Πλέον ο Δημήτρης Πελεκίδης και οι παίκτριές του θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στην έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη βδομάδα, κρατώντας ωστόσο τις καλές εμφανίσεις τους συνολικά στα τέσσερα αυτά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Διαιτητές: Ντούπλιι – Τκάτσουκ (Ουκρανία).

Δίλεπτα: 1-2.
Πέναλτι: 1/3-5/8.

Ζορκ Γιαγκοντίνα: Άντζιτς 2, Αγκμπάμπα 5, Ασάνιν, Μπουλάτοβιτς, Τζουρασίνοβιτς, Γκλίσοβιτς 4, Γκοΐκοβιτς, Ίλιτς, Γιοβάνοβιτς 1, Καΐτοβιτς 2, Νίσαβιτς 1, Σίβσεβ, Στεπάνοβιτς 1, Στογιάνοβιτς, Τάταρ 10, Ζίζιτς.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 6, Καμπόιμ, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 4, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Μούρνου, Νίκολιτς 3, Νούσια 1, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 2.

πηγή: e-handball.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This