Επιλογή Σελίδας



Την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που την εδραίωσε στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς πανηγύρισε η Ακαδημία Γιώτσα μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Ταύρου Ελάφου με το επιβλητικό 7-1 στο γήπεδο του Αγίου Σπυρίδωνα.
Οι ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές του Στέργιου Γιώτσα πραγματοποίησαν εμφάνιση υψηλού επιπέδου, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα άριστη φυσική κατάσταση αλλά και θετική συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δείγματα της αξιόλογης δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τους προπονητές στις υποδομές της Ακαδημίας.
Οι φιλοξενούμενοι, μακριά από τον καλό τους εαυτό, χωρίς πάθος, δύναμη και ουσία στο παιχνίδι τους, γνώρισαν δίκαια την συντριβή, με το ίδιο μάλιστα σκορ νίκης της προηγούμενης αγωνιστικής.
 
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5΄ ο Ι. Μουρατίδης άνοιξε το σκορ 1-0 με πλασέ έπειτα από την διαγώνια πάσα του Η. Μπατζώνη.
Στο 6΄ από την μεταβίβαση του Κ. Δεληγιαννίδη, ο Κ. Σαββίδης (στο ντεμπούτο με τον Ταύρο) με διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 20΄ ύστερα από το γέμισμα του Λιανού, ο Σουρλόπουλος από θέση βολής πλάσαρε άστοχα.
Στο 22΄ σε γύρισμα του Ι. Μουρατίδη, το σουτ πλασέ του Η. Μπατζώνη έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 24΄ ο Καρανάτσιος με σουτ πλασέ από ευνοϊκή θέση έγραψε το 2-1.
Στο 25΄ πλασέ του Κ. Δεληγιαννίδη από θέση βολής, απομάκρυνε με τα πόδια ο γκολκίπερ της Ακαδημίας. Πριν την εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κ. Σαββίδη από αμυντικό της Ακαδημίας μέσα στην περιοχή.
Στο 32΄ διαγώνιο κοντινό πλασέ του Νατσιόπουλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 41΄ ο Καστανάρας με έξοχη κίνηση και σουτ έκανε το 3-1.
Στο 43΄ ο Ι. Μουρατίδης με το δεύτερο προσωπικό τέρμα διεύρυνε το σκορ στο 4-1 με διαγώνιο σουτ πλασέ.
Στο 52΄ ο Καρανάτσιος πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι γράφοντας το 5-1 μετά από ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ.
Στο 56΄ διαγώνιο πλασέ του Δ. Παπαγιάννη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χ. Δεληγιαννίδης.
Στο 67΄ ο Καζακλάρης (πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα) με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια θέση κρέμασε τον γκολκίπερ του Ταύρου γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 6-1.
Στο 69΄ σουτ του Καρανάτσιου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χ. Δεληγιαννίδη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στο 71΄ πλασέ του Καρανάτσιου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 81΄ σουτ εντός περιοχής επιχείρησε ο Β. Παπαγιάννης, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 7-1.
Στο 84΄ σουτ του Καρανάτσιου από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Χ. Δεληγιαννίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θάνος Νταμπώσης με βοηθούς τους κ.κ.  Τάσο Γιαμούζη και Ζαχαρία Γερμανό.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ: Ι. Τσακνάκης, Δ. Παπαγιάννης (62΄ Γερονάτσιος), Σιτμαλίδης, Καραγιαννίδης, Μέμμος (57΄ Β. Παπαγιάννης), Κ. Τσακνάκης, Καρανάτσιος, Η. Μπατζώνης, Ι. Μουρατίδης, Καστανάρας, Τζιμόπουλος (57΄ Καζακλάρης).
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ: Χ. Δεληγιαννίδης, Τσιαουσίδης, Λιανός, Ψαριάης (51΄ λ.τ. Κατανάς), Μυρωτής (46΄ Χ. Μαρκάτης), Μουσταφά (46΄ Γκανάς), Νατσιόπουλος, Χ. Τσαπράνης, Σουρλόπουλος (79΄ Γ. Τσαπράνης), Κ. Σαββίδης, Κ. Δεληγιαννίδης.
ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσαπράνης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This