Επιλογή Σελίδας


Στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παρέμεινε ο Πιερικός ο οποίος, έστω και με το “φτωχό” 1-0 “υπέταξε” εντός έδρας τον μαχητικό Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Κατερινιώτες πέτυχε στο 87′ ο Λάιος με αυτογκόλ. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μπροστά σε 350-400 θεατές είχε πολύ μέτρια απόδοση και έδειξε για άλλη μια φορά να δυσκολεύεται απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα, χωρίς, ευτυχώς, να το “πληρώσει” καθώς η “λύτρωση” ήλθε λίγο πριν το φινάλε. Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση.

Το “φιλμ” του αγώνα
Στο 6′ ο Μηλιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Χαρτσιάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
13′ Σέντρα σουτ του Μηλιώτη από αριστερά, η μπάλα έφυγε άουτ.
14′ Ο Σαχινίδης βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι αλλά καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα η εκτέλεση του να είναι “άψυχη” και να μην προβληματίσει τον Πρίφτη.
17′ Σουτ του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
19′ Σουτ του Κριεμάντι, έδιωξε δύσκολα ο Πρίφτης.
30′ Μεγάλη ευκαρία για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον Ζιάκα να σουτάρει από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά και τον Γουναρίδη να διώχνει σε κόρνερ.

31′ Εκτέλεση κόρνερ του Κουβελά από αριστερά, ο Σ. Καραπλιάγκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε πορεία προς το δεύτερο δοκάρι αλλά ο Τανός δε πρόλαβε να τη βρει και να τη στείλει στο κενό τέρμα.
38′ Σουτ του Μηλιώτη από πλάγια θέση, η μπάλα  έφυγε άουτ.
47′ Σουτ του Κριεμάντι, μπλόκαρε ο Πρίφτης.

49′ Ατομική ενέργεια του Μηλιώτη και σουτ μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
53′ Μετά από κόρνερ του Μηλιώτη ο Ρογγότης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε άουτ.
56′ Ο Μηλιώτης “κουβάλησε” τη μπάλα για αρκετά μέτρα και έβγαλε συρτή σέντρα, όμως ο Κριεμάντι βρήκε “αέρα”.
58′ Σουτ του Κριεμάντι έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Πρίφτη.
68′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη από δεξιά, ο Τακίδης έπιασε την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
70′ Ατομική ενέργεια του Κυπαρίσση και σουτ, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πρίφτης.
71′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυπαρίσση από δεξιά ο Πρίφτης δε βρήκε τη μπάλα, αυτή πέρασε μπροστά από τον Πετράκο που δε μπόρεσε να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.
72′ Εκτέλεση κόρνετ του Χαρτσιά από δεξιά, η μπάλα λίγο πιο πάνω από το σημείο του πέναλτι για τον επερχόμενο Δεμηρτζόγλου που έκανε το σουτ αλλά έκοψαν οι αμυντικοί του Διαγόρα.
80′ Μακρινό σουτ του Μακρή, χωρίς καμία τύχη.
81′ Εκτέλεση φάουλ του Πετράκου από μακριά, πετάχτηκε ο Μακρής αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από την εστία του Πρίφτη.
87′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Τουλίκας έκανε το συρτό γύρισμα, ο Μπενίσκος κινήθηκε προς τη μπάλα αλλά ο Λάιος υπό την πίεση του υψηλόσωμου επιθετικού του Πιερικού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει το 1-0 για τον Πιερικό!
90’+2′ Σε αντεπίθεση για τον Πιερικό, σουτ του Τουλίκα από αριστερά, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.
90’+3′ Σουτ του Κυπαρίσση, έδιωξε σε κόρνερ ο Πρίφτης.
90’+5′ Σέντρα του Κόλα από δεξιά, γυριστό σουτ του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπούτσικος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Κορώνα (Πειραιά) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Μακρής (69′) και Κυπαρίσσης (90’+5′). Για τον Μακρή αυτή ήταν η τέταρτη κίτρινη κάρτα κι έτσι θα απουσιάσει από το πιερικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Λαζαρίδης (82′ Κόλα), Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (72′ Δεμηρτζόγλου), Πετράκος, Σαχινίδης, Κριεμάντι (62′ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (82′ Μπενίσκος).
Στον πάγκο: Γιαλαμίδης, Παπατολίκας, Ιβανίδης.
Διαγόρας Στεφανοβικείου (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Σιγαλάκος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Λάιος (90′ λ.τ. Δίντσης), Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (60′ λ.τ. Αλαμάνης), Αλεξίου, Τανός (51′ Καλύβας), Ζιάκας (84′ Βουραζέρης), Παπαγεωργίου.

Στον πάγκο: Σπαθής, Κουτσιρίμπας, Καλιακούδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This