Επιλογή Σελίδας


Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας διατηρήθηκε η Ακαδημία Κατερίνης 2006, η οποία επιβλήθηκε της Πίνδου Άνω Αγιάννη με 1-0, εκτός έδρας, και έφτασε τους 13 βαθμούς, μαζί με τον συμπρωτοπόρο Πυδναϊκό. Η Πίνδος έμεινε στους 9 βαθμούς υποχωρώντας στην 7η θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας όμως αντιμετώπισαν προβλήματα στην τελική προσπάθεια απέναντι στην ομάδα του Άνω Αγιάννη που ήταν καλά στημένη στην άμυνα και έψαξε το γκολ από στημένες φάσεις, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για να το πετύχει.

Στο 83′ ο Στουγιάννος δέχθηκε βαθιά μπαλά που εξουδετέρωσε τον αντίπαλο δεξιό οπισθοφύλακα, κατέβασε τη μπάλα και βρέθηκε απέναντι από τον Μυρωτή τον οποίον νίκησε στο τετ α τετ με πλασέ και “έγραψε” το 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μέγας με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Στύλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Σύρπης (83′ Καρράς), Κακκάρας, Παπαργυρίου, Σιούντας, Δελησαββίδης, Καραθάνος (46′ Μαντζαρίδης), Αετόπουλος (55′ Πετρίδης), Γρηγοριάδης, Γιαννής, Λεσά.
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κουτσικανίδης, Ιωαννίδης, Μεσκούρης, Κοντοφάκας, Λαζαρίδης, Νομικός, Στουγιάνος, Φυτόπουλος, Πάγια, Γιάγκου (52′ Ελενίδης – 66′ Χαλκίδης), Ναζλίδης (52′ Παπαγεωργίου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This