Επιλογή Σελίδας


Νίκη με ανατροπή και 3η θέση για τον Θησέα Αγριάς, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Διγενή Νεοχωρίου για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη μοναδική φάση που απειλήθηκαν στο παιχνίδι, αλλά ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο 27′ ο Λαγκαδινός έγραψε το 0-1, με κοντινό πλασέ για να έρθει, ο Σιώμος, ένα λεπτό αργότερα, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 28′ ο επιθετικός του Θησέα κατάφερε να μπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και με πολύ ωραίο σουτ να σημειώσει το 1-1. Το τελικό 2-1 για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, πέτυχε ο Μπόρας, με κοντινή κεφαλιά στο 88′.

Σκόρερ: 28’ Σιώμος, 88’ Μπόρας – 27’ Λαγκαδινός.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας, Ιακωβίδης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε (46’ Ζαχαράκης, 90’ λ.τρ. Ζάχος), Σιώμος (93’ Γαλανόπουλος), Κοτζαθανάσης (67’ Χατζησταμάτης), Βλάχος, Οικονόμου, Ιωαννίδης.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ζαφείρης, Μανώλης, Λαγκαδινός (80’ Κοντογιώργος), Τσιούφης, Αλεξίου (69’ Διβανές), Τσιγαρίδας, Γούτσιος, Σταμέγκος, Α. Τεντολούρης, Μακρής, Δ. Τεντολούρης.

πηγή: goalpost.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This