Επιλογή Σελίδας


Σημαντική νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού που υπερασπίστηκε την έδρα του. Επικράτησε 1-0 της Ποταμιάς χάρη σε τέρμα του Δημηνά στο 70ό λεπτό (στη φωτογραφία ο σκόρερ πανηγυρίζει) και …αναπνέει καλύτερα για τη συνέχεια στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έκανε το «δύο στα δύο» στο «Αθ. Ραγάζος», έστω κι αν αγχώθηκε σήμερα. Πήρε δίκαιη νίκη και μετά το γκολ, έχασε πολλές φάσεις για άλλα τέρματα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, ουραγοί στην κατάταξη, είχαν δύο μεγάλες φάσεις.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα

Στο 17’ μακρινό ευθύβολο σουτ του Δημηνά κατευθύνθηκε πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα, δεν μπλόκαρε αλλά απομάκρυνε ασταθώς, η μπάλα έφθασε στον Δερμιτζάκη ο οποίος από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία μην έχοντας καλό τελείωμα στη φάση.

Στο επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά της φιλοξενούμενης ομάδας να χάσει ανεπανάληπτη φάση. Ο Γενιτσαρόπουλος έφυγε από το χώρο του κέντρου στην πλάτη των αμυντικών, ολομόναχος, έκανε κούρσα αλλά σούταρε δυνατά ψηλά άουτ.

Στο 21’ από ατομική προσπάθεια του Βουρδάκη, ο Φούκης δεν είχε καλό βηματισμό και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, στο 25’ από σέντρα του Λάμπου, ο Βουρδάκης πλάσαρε με τη μία από πλεονεκτικό σημείο και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Επικίνδυνο φάουλ του Λέρη πέρασε από όλους (30’), σουτ του Λάμπου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων (42’).

Η Ποταμιά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα της επανάληψης όταν στο 47’ ο Κατσαρής εκτέλεσε δυνατά πλάγια άουτ και ο Χρυσικός από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή. Μετά οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και ο Αλμυρός ανέβασε στροφές, πιέζοντας στα αντίπαλα καρέ. Φάουλ του Δερμιτζάκη απέκρουσε ο Ανδρούτσος και στην εξέλιξη της φάσης, ο Βουρδάκης δεν εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα αφού η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του (55’). Το γκολ σημειώθηκε στο 70ό λεπτό. Ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε κόρνερ με κοντινή πάσα, δέχθηκε ξανά την πάσα και σέντραρε και σκόρερ έγινε ο Δημηνάς με κεφαλιά. Αμυντικός πάνω στη γραμμή πήδηξε να αποκρούσει αλλά δεν έφθασε την μπάλα.

Και στη συνέχεια είχαμε πολλές φάσεις για τους «κυανόλευκους» του Στέλιου Αρσένου: στο 72’ Βουρδάκης και Δερμιτζάκης έπαιξαν το «ένα-δύο» και ο Βουρδάκης νικήθηκε από τον Ανδρούτσο σε τετ-α-τετ, στο 76’ από σέντρα του Βουρδάκη, ο Αϊδής αστόχησε από ευνοϊκή θέση, στο 80’ ο Βουρδάκης μόνος για γκολ, έχασε το κοντρόλ, ενώ στο 81’ σουτ ξανά του Βουρδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ. Στο 86ο λεπτό, ο Αϊδής αστόχησε ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης και τελευταία ευκαιρία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από πάσα του Αϊδή, ο Λάμπος δεν μπόρεσε να σφραγίσει τη δική του καλή απόδοση με ένα γκολ καθώς σούταρε ψηλά άουτ από τη μικρή περιοχή.

Κορυφαίοι για τον ΓΣΑ οι Δημηνάς, Βουρδάκης, Δερμιτζάκης, τραυματίας έπαιξε στο β’ μέρος ο Ζενούνης ο οποίος είχε μικρό σχίσιμο στο φρύδι.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Πατσής, Αγγελής, Λάμπος, Κυριάκος, Δημηνάς, Φούκης (46’ Αϊδής), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (77’ Αράπης), Αγασιώτης, Βουρδάκης (89’ Αργυρόπουλος).

ΑΟ Ποταμιάς: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Χρυσικός (85’ Μπουμπουρής), Λέρης (76’ Ηλιάδης), Ρόμαν, Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης (76’ Μπόνιας).

Πηγή: Λαός του Αλμυρού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This