Επιλογή Σελίδας



Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης ηττήθηκε με 58-64 από τον Αετό Κιλκίς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αξιούπολης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη καθ’ όλη τη διάρκειά της, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά της και τον Αετό Κιλκίς να καταφέρνει να διατηρεί το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεφύγει. Ο φιλοξενούμενος διατηρήθηκε σε θέση οδηγού στο σκορ μέχρι και το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 58-64 σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης να γνωρίζει τη δεύτερή του ήττα, μετά από αυτήν της πρεμιέρας στην Γουμένισσα.

Διαιτητές: Μητώνας – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 12-16, 29-34, 46-51, 58-64.

ΑΣΑ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπεσίρης): Τραπεζανίδης, Καλογεράκης, Γιουβιανάκης, Μιχαλόπουλος 6 (2), Βακιρλής 15 (2), Παντηρμάς, Καπνόπουλος 7 (1), Καλαβάζης, Κλαυδιανός, Νιώτης 1, Κούτουλας 29 (5).

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς (Καμψιάδης): Κόγιας 14, Ζύμπερι 2, Γιαννώτας, Χειρούλης, Φιλιππίδης 4, Βαϊτσούδης 9, Τσαρίδης 9, Μουρζίδης 23 (4), Κυριακίδης, Μαργαριτίδης 3 (1), Γρηγοριάδης, Κυριακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This