Επιλογή Σελίδας



Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Πιερικος! Ο 20χρονος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ιάλυσο Ρόδου και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να υπογράψει στον Πιερικό. Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κυρίως όμως πίσω από τον επιθετικό και θα αποτελέσει άλλη μια λύση στο “οπλοστάσιο” του Απόστολου Στύλου εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο γεννημένος στις 7 Απριλίου 1999 ποδοσφαιριστής, έχει ύψος 1,69, είναι διεθνής με την Εθνική Κ-17 και πριν τον Ιάλυσο αγωνιζόταν στη ΑΕ Καραϊσκάκης, στη Football League.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης και εν συνεχεία γεύτηκε την εμπειρία της Ισπανίας, εντασσόμενος στην Κ-17 της Μαγιόρκα.

Κατόπιν μεταπήδησε στην αντίστοιχη ομάδας των Κίκερς Στουτγκάρδης.

Από εκεί αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, του οποίου τη φανέλα φόρεσε σε επίπεδο Κ-20 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Νέων με το “Δικέφαλο του Βορρά” τη σεζόν 2017-2018.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή, που είναι γιος του Προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, Μπάμπη Παπαδόπουλου. αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This