Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αήττητη και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ η Paris Saint-Germain του Thomas Tuchel δοκιμάζεται στο Βέλγιο στην έδρα της Club Brugge. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Club Brugge – Paris Saint-Germain     @ Jan-Breydel Stadion, Brugge

Group A

Μεγάλη μάχη στο Βέλγιο μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ομάδων του 1ου ομίλου της φετινής διοργάνωσης.

Άτυχη στα αποτελέσματά της η Brugge, που μετρά δύο ισοπαλίες στις αντίστοιχες πρώτες αγωνιστικές του Champions League. Παραλίγο να κάνει το μπαμ στη Μαδρίτη (2-2) και αν ήταν λίγο πιο τυχερή ή προσεκτική, θα είχε πάρει τη νίκη. Συνολικά θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον μία νίκη σε έναν όμιλο-φωτιά που στην εκκίνησή του έμοιαζε ως το μεγάλο αουτσάιντερ.

Παρά τις απουσίες της τον τελευταίο μήνα η Paris SG τα πάει περίφημα εντός κι εκτός συνόρων, με τις μικρές της παραφωνίες σαφώς. Αν το Championnat βέβαια δείχνει εύκολος στόχος κάθε σαιζόν, στο φετινό Champions League έχει επιδείξει μεγάλη ωριμότητα στις εμφανίσεις. Με το (θεωρητικά πιο εύκολο) ζευγάρι αναμετρήσεων κόντρα στην Brugges, θα έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει ακόμη μια πρόκριση έστω και πρόωρα στη φάση των 16.

Με μια ματιά στις αποδόσεις φαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος του φαβορί και δεν θα τον αμφισβητήσουμε. Επιπλέον, βλέπουμε γκολ σε αυτό το παιχνίδι και ο συνδυασμός του διπλού με τα δύο τουλάχιστον γκολ δίνει μια πολύ καλή απόδοση σχεδόν διπλασιασμού.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group A)
21:45 Club Brugge – Paris St.Germain 2 & Over 1.5 Goals (1.92) 0-5 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This