Επιλογή Σελίδας



Με έναν πολύτιμο βαθμό στις “αποσκευές” του φεύγει από την Ευρυτανία ο Δίας Δίου, που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ποταμιά, στο παιχνίδι που “άνοιξε” την “αυλαία” της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Απέναντι σε έναν Δία που έχασε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη, οι γηπεδούχοι κρατούσαν “σφιχτά” το “τρίποντο” μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Νάκας είχε διαφορετική γνώμη και με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για την ομάδα της Πιερίας. Ο Δίας είχε προηγηθεί 0-1 στο 8′ με τέρμα του Καλαμπάκα, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Γενιτσαρόπουλο στο 40′, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το α’ ημίχρονο και προηγήθηκαν 2-1 με γκολ του Λερή στο 56′, πριν διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πέρα από τα δυο γκολ, το πιερικό “συγκρότημα” είχε αρκετές καλές στιγμές με τους Γ. Παναγιωτίδη (18′), Λιόλιο (35′), Καραθάνο (39′), Μανίκα (51′) και Αν. Παναγιωτίδη (65′ και 72′). Ευτυχώς, για την ομάδα της Πιερίας, το γκολ του Νάκα στις καθυστερήσεις… έσωσε κατά ένα μέρος την “παρτίδα”

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Αν. Παναγιωτίδης έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Καλαμπάκα κι αυτός με υποδειγματικό πλασέ στη γωνία νικησε τον Ανδρούτσο και έκανε το 0-1.

26′ Σουτ του Γενιτσαρόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
40′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Νούλα από δεξιά, ο Γενιτσαρόπουλος με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για την Ποταμιά.
51′ Ο Μανίκας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανδρούτσο αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
56′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσαρή, ο Φαρμάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Ουσταμπασίδης απέκρουσε εκπληκτικά αλλά ο Λερής πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάκα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.
75′ Μεγάλη στιγμή για την Ποταμιά όταν το σουτ του Γενιτσαρόπουλο έφυγε “ξυστά” από το κάθετο δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
90’+6′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Νάκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα έφυγε συρτά και με δύναμη, κόνταρε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και άλλαξε ελαφρώς πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα της Ποταμιάς, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόπουλος με βοηθούς τους Αναστασίου και Π. Σακκά (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (66′ Δ. Ζαλοκώστας), Λέρης, Ρομάν (82′ Μπόνιας), Γενιτσαρόπουλος (87′ Σταμούλης), Χρυσικός (78′ Μπουμπουρής).
Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης (46′ Μανίκας), Λιόλιος, Νίκου, Δερμίσης, Καραθάνος, Καλουσίδης, Τοπαλίδης, Γ. Παναγιωτίδης (74′ Νάκας), Α. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This