Επιλογή Σελίδας



Έστω και δύσκολα, ο Βατανιακός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της ΑΕ Περίστασης και οδηγεί την “κούρσα” του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας το “απόλυτο” μετά από έξι αγωνιστικές. Οι Βατανιώτες διατηρήθηκαν στο +3 από τον δεύτερο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ενώ η ΑΕΠ έμεινε στους 6 βαθμούς και την 9η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς.

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό, η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη ήταν ελαφρώς καλύτερη έχοντας τις σημαντικότερες στιγμές για σκοράρισμα και έφτασε στη νίκη με ένα γκολ που μπήκε στο 29′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και προβολή του Γιαπιτζή, σε φάση διαρκείας.

Από το 79′ ο Βατανιακός αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καμπερίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Περίστασης που πήρε την κατοχή και την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να μπορέσει να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ένα γκολ που θα της χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Καλορογιάννη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Νίκου, Αγγελάτος, Αλ. Δ. Κλιάνης (72′ Χατζηαργυρίου), Ανδρέου (56′ Ευθυμιάδης), Χαρτοματζίδης (61′ Αλ. Π. Κλιάνης), Παπαγιαννόπουλος (81′ Αντωνιάδης), Κουμπούλα.
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Καταχιώτης, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης, Τσικαδέρης (15′ Καμπερίδης), Τσιώμης, Ραπτόπουλος (87′ Λάιος), Ποτουρίδης (90′ Κιλ), Μυρτολλάρι (75′ Μότσιας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This