Επιλογή Σελίδας



Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 57-44 από τον ΑΟΚ Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Πιερικός Αρχέλαος δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι στο πρώτο δεκάλεπτο, γεγονός το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο γηπεδούχος και προηγήθηκε με 17-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Θανάση Τοπούζη εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, ισορρόπησαν το παιχνίδι και το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 31-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα του φιλοξενούμενου περιόρισε τους παίκτες του Νίκου Τριχόπουλου κι έτσι ο Πιερικός Αρχέλαος κατάφερε να προσπεράσει στο σκορ και να προηγηθεί με 37-41.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ωστόσο, η ομάδα της Κατερίνης, υπέστη ολικό black out επιθετικά και σημειώνοντας μόλις τρεις πόντους, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, με τον ΑΟΚ Βέροιας να φτάνει στην ανατροπή και να κατακτά το δεύτερο ροζ φύλλο σε ισάριθμους αγώνες με το τελικό 57-44.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Ντόγκας.

Δεκάλεπτα: 17-7, 31-24, 37-41, 57-44.

ΑΟΚ Βέροιας (Τριχόπουλος): Σούλης, Ουγιουτζόγλου 5, Καραθανάσης 7, Γκίτκος, Στογιαννόπουλος, Ιωαννίδης 5 (1), Κασάμπαλης 13, Αράπογλου, Τριχόπουλος 2, Χαραλαμπίδης 24 (3).

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τοπούζης): Πολυχρόνης 8 (2), Μποζίνης 2, Τζιοβάρας 8 (2), Μυλοβιανός, Ζησόπουλος 18 (1), Αναγνώστου 6, Τσαλμπούρης, Κουπάντσης, Μπαραλιάκος, Ζαρκανέλας, Μαλαματίδης, Ελευθεριάδης 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This