Επιλογή Σελίδας



Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας σημείωσε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, κερδίζοντας με ανατροπή την Αναγέννηση Κολινδρού, με 3-1. Έτσι, η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου διατηρήθηκε στο -3 από τον πρωτοπόρο Βατανιακό, έχοντας 15 βαθμούς μετά από 6 αγώνες. Οι Κολινδρινοί έμειναν στους 8 βαθμούς και πλέον “συγκατοικούν” με τον ΓΑΣ Σβορώνου στην 7η θέση.

Μετά από ένα α’ μέρος χωρίς γκολ, τα “τσακάλια” ήταν αυτά που “δάγκωσαν” πρώτα με τον Μαντζουράκη στο 63′ και έδειξαν ότι είναι σε θέση να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ο Εθνικός κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση με τρία γκολ σε 9 λεπτά (72′ Παππάς, 76′ Σεραφειμίδης αυτογκόλ, 79′ Τσιτλακίδης) και να φτάσει στο πολύτιμο “τρίποντο”.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Σέντρα του Κουσουρή, έδιωξε ο Κατσούλας.
5′ Σουτ του Γιαζιτζόγλου, έπεσε και μπλόκαρε ο Σεμιτσίδης.
18′ Μετά από γύρισμα του Κυπαρίσση ο Σκέντος δεν έκανε σωστό υπολογισμό και λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του όμως ο Σεμιτσίδης μπλόκαρε.

20′ Έπειτα από σέντρα του Σταλίκα η μπάλα έφτασε στον Μητράκα ο οποίος όμως αιφνιδιάστηκε και από κοντά πλάσαρε άουτ.
23′ Ο Σακελλαρίδης πρόλαβε και μπλόκαρε τη μπάλα προ του Μαντζουράκη, έπειτα από τροφοδότηση του Γκουνταμάνη.
37′ Καρφωτή κεφαλιά του Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Σακελλαρίδη.
44′ Ο Γκουδάρας “έστρωσε” στον Πασχόπουλο, αυτός έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Εθνικού.

48′ Ο Γκουνταμάνης έβγαλε τετ α τετ τον Πασχόπουλο με τον Σακελλαρίδη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε.
49′ Σουτ του Πασχόπουλου από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Σακελλαρίδης.
52′ Ο Σακελλαρίδης μπλόκαρε τη μπάλα εκμεταλλευόμενος τη λάθος εκτίμηση των Γκουνταμάνη και Μαντζουράκη που νόμισαν ότι ήταν οφσάιντ και παράτησαν τη φάση.
63′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Γκουνταμάνης έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και έφτασε στον Μαντζουράκη που με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.
72′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Παππάς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.
76′ ΓΚΟΛ! 2-1: Από σέντρα του Γιαζιτζόγλου, ο Σεραφειμίδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έκανε με αυτογκόλ το 2-1.
79′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Τσιτλακίδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια, έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Σεμιτσίδη, “γράφοντας” το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τον Σαλτσίδη και την Β. Τσικλητάρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΑΡΧΗΓΟΙ

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου:
Σακελλαρίδης, Τσιτλακίδης, Χατζηδίμπας, Τερζής, Παππάς, Κουσιουρής, Μητράκας (55′ Κόλα), Σταλίκας, Κυπαρίσσης (90′ Τσαουσίδης), Σαββίδης (71′ Ταβουκτσής), Γιαζιτζόγλου (88′ Χαλκίδης).

ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ

Αναγέννηση Κολινδρού: Σεμιτζίδης, Σεραφειμίδης (85′ Μπιλιαδέρης), Γκουδάρας, Σκέντος, Κατσιούλας (87′ Κακάνης), Κοσμίδης, Νταμπώσης (75′ Χνούδας), Μπουρανής, Πασχόπουλος, Μαντζουράκης, Γκουνταμάνης.

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This