Επιλογή Σελίδας



Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο Κατερίνης και τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Μυλαυλάκου υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας πλέον με τον Καλλιθεακό στους 11 βαθμούς, με τη διαφορά της από την κορυφή να παραμένει στο -3 μιας και ούτε ο πρωτοπόρος Πυδναϊκός κέρδισε. Ο Εθνικός υποχώρησε στη 12η θέση του πίνακα, ωστόσο ο σημερινός βαθμός (έφτασε τους 4) είναι πολύτιμος στη “μάχη” για την παραμονή.

Το 0-1 έγινε στο 45’+2′ με γκολ του Μάνη.

Ο Α. Παπαδόπουλος στο 68′ ισοφάρισε σε 1-1, για τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το “τρίποντο” στο 80′ όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού Νέας Τραπεζούντας, Μαντζόλης έπεσε στη γωνιά του και απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Παπαδόπουλου, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ατματζίδης με βοηθούς τον Πλόσκα και την Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος Κατερίνης: A. Ίτσιος, Σατσίδης, Πανανός, Παπαδημητρίου (73′ Γ. Σέου), Στ. Σέου, Καπασακαλίδης, Χρ. Ιωαννίδης, Β. Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (66′ Λίττας), Μάνος (90′ Χέρας).

Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Μαντζόλης, Τερζίδης (80′ Τουλίκας), Γελαστόπουλος (87′ Μπατσαράς), Λυκίδης, Αδαμίδης, Κατσάρας (90′ Μητσόπουλος), Ν. Παπαδόπουλος, Γκανάς, Μάνης, Γ. Εφραιμίδης, Β. Παπαδόπουλος (75′ Λαζίδης).

ρεπορτάζ: Χρήστος Ξανθόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This