Επιλογή Σελίδας



Έστω και με το “φτωχό” 1-0, η Ακαδημία Πλαταμώνα “έκαμψε” την αντίσταση του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη και με 15 βαθμούς παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Βατανιακό, μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι φιλοξενούμενοι που έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν καθώς αστόχησαν σε πέναλτι, έμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Άρη Κοκκινοπλιτών.

Στο 40′ ο Χρυσόπουλος εκτέλεσε πέναλτι για τον Πιερικό Αστέρα, όμως ο τερματοφύλακας Ευθυμιάδης απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 0-0.
Στο 43′ ο Στούμπος που είχε προωθηθεί “έγραψε” με πλασέ το 1-0.
Στο 65′ ο Παγωνίδης αντίκρυσε το δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν με δέκα ποδοσφαιριστές.
Στο 80′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζιάμας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Θεοδώρου και Γ. Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Κουρτσελίδης (70′ Φωτιάδης), Αρζάνας, Μιχωλός, Στούμπος, Γ. Παυλίδης, Δ. Κατέλας, Παγωνίδης, Ν. Κατέλας, Ταντής (85′ Ε. Κύριλλος), Δ. Κύριλλος (30′ λ.τ. Α. Παυλίδης).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Λαράκου, Τσιμίκας, Τζιάμας, Μουρατίδης, Μπαράς, Χρυσόπουλος, Γκούτζας, Χαρεϊσβίλι, Λαζαρίδης (65′ Κωστικίδης), Γκουνέλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This