Επιλογή Σελίδας



Ο ΓΣ Αλμυρού προηγήθηκε στην Αταλάντη, αλλά δεχόμενος την ανατροπή του σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό όφελος από τη σημερινή του έξοδο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Τελικό σκορ 3-2 για το σύλλογο της Λοκρίδας.

Ο Στέλιος Αρσένος παρέταξε τον Πολυμέρου κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα αριστερά τον Αγγελή και δεξιά τον Λάμπο με στόπερ τους Κυριάκο, Παπακώστα. Αμυντικά χαφ οι Δημηνάς, Ζενούνης, πιο μπροστά ο Αγιασιώτης, στις πτέρυγες οι Βουρδάκης, Δερμιτζάκης και προωθημένος ο Αναστασίου.

Η Αταλάντη απείλησε πρώτη με σουτ του Μαλισσόβα που έφυγε λίγο άουτ (12′) και αργότερα, ο Χαϊκάλης είχε άστοχη κεφαλιά από καλό σημείο (21′). Το 0-1 έγινε στο 23ο λεπτό: ο Αναστασίου έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς σε χώρο ανάμεσα στη μεγάλη περιοχή και το κέντρο, έκανε κούρσα 20-25 μέτρων και στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, τελείωσε τη φάση με ωραίο ψύχραιμο πλασέ. Ήταν το δεύτερο γκολ για τον έμπειρο επιθετικό στο φετινό πρωτάθλημα. Η χαρά των “κυανολεύκων” κράτησε πολύ λίγο αφού στο 27′ ο Μακρόπουλος ανατράπηκε από τον Παπακώστα και υποδείχθηκε πέναλτι. Ο Χαϊκάλης από την άσπρη βούλα το 1-1.

Τη μεγάλη ευκαιρία να αιφνιδιάσει είχε ο ΓΣΑ στο 29′. Ο Δερμιτζάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας αλλά νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Καπετάνο ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια. Κι αφού δεν έγινε το 1-2, η Αταλάντη έφθασε στο 2-1 στο 38′ καθώς σε φάση διαρκείας, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ του Αλμυρού και από κοντά ο Λυτάκης παραβίασε την εστία του Πολυμέρου. Σε ένα πρώτο μέρος που ο ΓΣΑ ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά και προσπάθησε να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση, η ομάδα της Λοκρίδας είχε φλύαρη εδαφική υπεροχή χωρίς να κάνει ευκαιρίες, ωστόσο έφθασε γρήγορα στην ανατροπή του σκορ.

Και σαν να μην έφθανε αυτό για την αλμυριώτικη ομάδα, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το 3-1 με τον Μαλισσόβα. Ήταν στο 49′ όταν ο 25χρονος επιθετικός με κεφαλιά χωρίς πίεση σκόραρε ύστερα από σέντρα του Τσακανίκα. Σουτ του τελευταίου από μακρυά έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο (61′), ενώ η μεγάλη φάση για τον ΓΣΑ σημειώθηκε στο 66ο λεπτό. Ο Βουρδάκης βγήκε σε θέση για γκολ απέναντι από τον Καπετάνο που τον νίκησε με τα πόδια. Στο 81ο λεπτό, ο Κυριάκος πρόλαβε να απομακρύνει σε κόρνερ προσπάθεια του Μαλισσόβα που ήταν έτοιμος να πλασάρει για να σκοράρει, ενώ το τελικό 3-2 γράφτηκε στο 88ο λεπτό: ο Πατσής σέντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού άλλαξε πορεία στα πόδια του Λαμπρόπουλου.

Αταλάντη: Καπετάνος, Μακρόπουλος (93′ Σαλιάι), Σακκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Τζιβελέκης (78′ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισσόβας (84′ Ντζιός), Δήμου, Χαϊκάλης.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (62′ Πατσής), Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δημηνάς (69′ Δήμος), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (74′ Ρακής), Δερμιτζάκης (46′ Χολέβας), Αναστασίου.

Πηγή: Λαός του Αλμυρού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This