Επιλογή Σελίδας

Και οι τρεις έπαιξαν, επίσης, στη Γρανάδα!

Πάμε πίσω στον χρόνο για να δούμε πως αυτή η ομάδα κατάφερε να έχει στη σύνθεσή της τρεις Μαραντόνα. Ήταν τότε που είχε αποκτήσει τον Ούγο και οι άνθρωποί της σκέφτηκαν, για να γιορτάσουν την απόκτησή του, να διοργανώσουν ένα φιλικό και να καλέσουν και τους άλλους δύο παίκτες της οικογένειας. 

Κι ενώ η παρουσία του Λάλο ήταν δεδομένη, άπαντες στον ισπανικό σύλλογο πανηγύριζαν γεμάτοι χαρά όταν και ο Ντιέγο αποδέχθηκε την πρόσκληση για χάρη του αδερφού του. 

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έθεσε έναν όρο για να παίξει στο φιλικό: απέναντι στη Γρανάδα να είναι μια… soft ομάδα, ώστε να μην τον τραυματίσει κάποιος αντίπαλος. Έτσι, επιλέχθηκε η σουηδική Μάλμε και το παιχνίδι έγινε στις 15 Νοεμβρίου 1987. 

Παρούσα στο γήπεδο ήταν όλη η οικογένεια Μαραντόνα: γονείς, σύζυγοι, ακόμα και η Ντάλμα, η κόρη του Ντιέγο, μωρό τότε. Στο αεροδρόμιο, μάλιστα, είχαν συγκεντρωθεί πολλοί οπαδοί για να υποδεχθούν τον μεγάλο Μαραντόνα, ο οποίος τότε έπαιζε στη Νάπολι, φώναζαν το όνομά του και του πετούσαν χαρτάκια. Η Γρανάδα χρειάστηκε, μάλιστα, να πληρώσει 3,5 εκατομμύρια πεσέτας για να ναυλώσει το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε από τη Νάπολη. 

Ο «Ντιεγίτο» σκόραρε, φορώντας το «9» καθώς είχε αφήσει το «10» στον Λάλο, η Γρανάδα νίκησε με 3-2 και αυτό το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία. 

 

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This