Επιλογή Σελίδας



O Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε μια “καθαρή” νίκη επί του Taylor Fritz και εξασφάλισε την παρουσία του στους “16” καλύτερους του Paris Masters.

O Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 7-6 (3), 6-3 επί του Fritz στην πρεμιέρα του στο Παρίσι και προκρίθηκε σε 73 μόλις λεπτά στον 3ο γύρο του τελευταίου Masters 1000 τουρνουά της χρονιάς.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε 13 άσους, κέρδισε τους 35 από τους 38 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν απειλήθηκε με break point, κάνοντας σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε επίσης 28 winners και μόνο 10 αβίαστα λάθη σε όλο το ματς.

Ο Fritz, ο οποίος είχε 20 winners και 14 αβίαστα λάθη, ακολούθησε τον ρυθμό του Τσιτσιπά στο εναρκτήριο σετ, όχι όμως και στο tie-break, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν άψογος και έχασε μόνο 3 πόντους. Στο 2ο σετ ο “Στεφ” έκανε break νωρίς, “ξέφυγε” με 4-1 και δεν κοίταξε πίσω του, για να φτάσει γρήγορα στην πρόκριση.

Αύριο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Alex De Minaur με τον Roberto Bautista Agut, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This