Επιλογή Σελίδας


Η Αναγέννηση Κολινδρού ήταν η νικήτρια με 1-0 στον αγώνα με τον ΓΑΣ Σβορώνου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού. Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 11 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με ΠΑΕ Ποντιων Κατερίνης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Θερμαϊκό Κορινού (οι δυο τελευταίες παίζουν στις 18.00 σήμερα). Ο ΓΑΣ έμεινε στους 8 βαθμούς και υποχώρησε στην 9η θέση του πίνακα.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν γλιστερό αγωνιστικό χώρο, με πολλά φάουλ, οι Σβορωνιώτες μπήκαν πιο δυνατά και είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο 20λεπτο, απειλώντας κυρίως με “στημένες” φάσεις. Η Αναγέννηση ισορρόπησε και σταδιακά πήρε τα “ηνία” του παιχνιδιού, φτάνοντας στο 1-0 στις αρχές του β’ μέρους και διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Σβορώνου, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικο της πλεονέκτημα πίεσε για την ισοφάριση, όμως το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα
3′ Εκτέλεση φάουλ του Ζώβληκα, έδιωξε με γροθιές ο Πάνου.
7′ Εκτέλεση φάουλ του Ζώβληκα, ο Πάνου έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.
20′ Μετά από σέντρα του Πασχόπουλου από δεξιά, ο Μαντζουράκης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
37′ Σε προσπάθεια των γηπεδούχων, μετά από σέντρα του Πασχόπουλου, ο οποίος πέρασε τον Δήμο, ο Γ. Ασλανίδης υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Αναγέννησης αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού Γκολέμα δόθηκε άουτ.
42′ Ο Παναγιωτίδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μαντζουράκη αλλά ο Φορτομάρης την τελευταία στιγμή τον έκοψε.
47′ Δυνατό σουτ του Γκουδάρα, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
50′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Γκουδάρα από αριστερά, ο Μαντζουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτλουμπάση και έκανε το 1-0.
80′ Αποβολή του Γκουδάρα με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα.
84′ Εκτέλεση φάουλ του Ασλανίδη, έπεσε και μπλόκαρε ο Πάνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Γκολέμα και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Πάνου, Γκουδάρας, Κοσμίδης, Σκέντος, Κατσούλας, Χνούδας (67′ Ορφανίδης), Μπουρανής (23′ λ.τ. Παναγιωτίδης), Πασχόπουλος (62′ Κόλτσης), Γκουνταμάνης (82′ Σεραφειμίδης).
ΓΑΣ Σβορώνου: Κουτλουμπάσης, Φορτομάρης, Δήμος (81′ Λαδένης), Αγγελής, Βούλγαρης (85′ Αβριωνίδης), Ζώβληκας,Χατζηθεοδωρίδης, Ασλανίδης, Μπέλπας (81′ Τζήκας), Ελισιάδης, Δελαβερίδης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This