Επιλογή Σελίδας


Την “καταδίωξη” του πρωτοπόρου Βατανιακού συνεχίζει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε με 3-1 στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήμτος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στο νεανικό σύνολο των Ποντίων που προσπάθησε για το καλύτερο αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου. Πλέον ο Εθνικός με 18 βαθμούς είναι μόνος στη δεύτερη θέση, μετά τη “γκέλα” της Ακαδημίας Πλαταμώνα με την Αναγέννηση Σβορώνου, ενώ η ΠΑΕ Ποντίων παρέμεινε στους 11 βαθμούς και την 4η θέση του πίνακα.

Το 0-1 έγινε στο 9′ με πλασέ του Κουσουρή.

Στο 65′ ο Σαββίδης έπειτα από ατομική ενέργεια έβγαλε πάσα στον Κυπαρίσση που με σουτ έκανε το 0-2, με τη μπάλα να κοντράρει πρώτα σε αμυντικό των Ποντίων.

Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 στο 76′ με πλασέ του Αδαμόπουλου έπειτα από σέντρα του Κυλώνη από δεξιά.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 80′ με μακρινό σουτ του Γιαζιτζόγλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Κυριζάκης (46′ Κότσι), Λαμπίρης (69′ Καρατζόγλου), Δεληγιάννης, Ι. Ρίζος, Η. Ρίζος (69′ Τουλίκας), Τσενικλής, Κυλώνης, Κατσούλης (60′ Ιωσηφίδης), Μαργαρίτης, Αδαμόπουλος.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Σακελλαρίδης (45′ λ.τ. Λαφατζής), Τσιτλακίδης, Χατζηδίμπας (75′ Ταβουκτσής), Τερζής, Παππάς, Κόλα, Μητράκας (63′ Σαββίδης), Σταλίκας, Κυπαρίσσης, Κουσουρής (90′ Νταμπαλάκης), Π. Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This