Επιλογή Σελίδας



Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης ηττήθηκε με 46-48 από τον Εργόναθλο Πολυκάστρου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αξιούπολης, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Αλέξανδρος Αξιούπολης μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου να προηγηθεί με 16-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Εργόναθλος ισορρόπησε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το γηπεδούχο να προηγείται με 30-24.

Αμφίρροπη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους παίκτες του Κώστα Μπεσίρη να καταφέρνουν ωστόσο να διευρύνουν το προβάδισμά τους και το σκορ να διαμορφώνεται σε 39-31.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Παπαδόπουλου δέχθηκαν μόλις επτά πόντους και σημειώνοντας δεκαεπτά στην επίθεση, πέτυχαν την ανατροπή και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 46-48, χάρη σε ένα εύστοχο buzzer beater του Εκμετσόγλου.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Χατζηχαρίσης.

Δεκάλεπτα: 16-11, 30-24, 39-31, 46-48.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπεσίρης): Τραπεζανίδης, Καλογεράκης, Γουβιανάκης 10 (2), Σιώπκας 12, Ζώης, Μιχαλόπουλος, Βακιρλής 8 (1), Παντηρμάς, Καπνόπουλος 6, Καλαβάζης 7, Νιώτης, Κούτουλας 3.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος): Ζωιτσούδης 7 (1), Γιαμπατζίδης Αρκούδας 12 (2), Δημητριάδης, Μπερμπερίδης, Κουσιδώνης 6 (1), Γιαννακούλης, Νάτσιος, Εκμετσόγλου 8, Δαμακούδης 6, Τσαπάρας, Πολυχρονίδης 9.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This