Επιλογή Σελίδας


Στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επέστρεψε ο Πιερικός, ο οποίος στο ντεμπούτο του Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας, επικράτησε δίκαια με 2-0 επί του Ατρόμητου Παλαμά, για την 7η αγωνιστική. Η ομάδα του Πιερικού εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ΑΟ Σελλάνων (1-1) με την ΑΕ Καρίτσας και προσπέρασε τους Καρδιτσιώτες στον πίνακα, έχοντας πλέον έναν βαθμό περισσότερο.

Το κατερινιώτικο “συγκρότημα” μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, όμως παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, τούτο δεν έγινε μέχρι την ανάπαυλα. “Μερίδα”, όμως, στο 0-0 είχε και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος με τον πρώτο βοηθό Κεσίσογλου που “ανακάλυψαν” οφσάιντ στο 18′ σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου, σε μια φάση στην οποία θα γινόταν το 1-0 ενώ νωρίτερα, στο 13′, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου από μαρκάρισμα του Μπασιάκα, με τον Πιερικό να “φωνάζει” για πέναλτι. Στο 44′, ο Σαχινίδης ανατράπηκε εντός περιοχής όμως ο Σιδηρόπουλος… γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε φάουλ για τον Πιερικό.

Στο β’ μέρος, οι Κατερινιώτες μπήκαν “φουριόζοι” και στο 51′ ο Μηλιώτης “έγραψε” το 1-0, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλο. Όλα τελείωσαν στο 55′ με τον Σαχινίδη να είναι ο δημιουργός και τον Παπαδόπουλο να μετατρέπεται σε “εκτελεστή” και να ζευγαρώνει τα τέρματα του Πιερικού. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κατερίνης έχασε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, περιορίζοντας τους Θεσσαλούς σε “κομπάρσους”, όμως το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Επόμενο παιχνίδι για τον Πιερικό είναι αυτό απέναντι στον Οικονόμο, στην Τσαριτσάνη.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Δυνατό σουτ του Μηλιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κόπηκε από αμυντικούς.
6′ Δυνατό σουτ του Γ. Οικονόμου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Γουναρίδη.
8′ Δυνατό σουτ του Μηλιώτη, η μπάλα όμως βρήκε στον Σαχινίδη που ήταν οφσάιντ.
9′ Κεφαλιά του Αλεξόπουλου, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.
13′ Ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Μπασιάκα, σε φάση που ο Πιερικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όμως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είχε αντίθετη άποψη.
15′ Σέντρα σουτ του Τουλίκα, η μπάλα έφυγε άουτ.
6′ ο Τουλίκας σέντραρε και ο Μπενίσκος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από την εστία του Κούτσικου.
18′ ο βοηθός Κεσίσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Παπαδόπουλο ενώ αυτός καλυπτόταν ξεκάθαρα από τους αμυντικούς του  Ατρόμητου (ο ακάλυπτος Σαχινίδης δεν επηρέαζε τη φάση), με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αλλά το γκολ να μη μετράει.
25′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου από δεξιά ο Σαχινίδης έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, ο Κούτσικος απέκρουσε, η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία και ο τερματοφύλακας την έδιωμε πάνω στη γραμμή.
38′ Σουτ του Τακίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
44′ Ο Σαχινίδης ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να γυρίζει τη φάση πίσω και να δίνει φάουλ για τον Πιερικό!

46′ Σουτ του Μπενίσκου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
49′ Εκτέλεση φάουλ του Μακρή, μπλόκαρε ο Κούτσικος.
51′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία κίνηση με τη μπάλα, μπήκε απο τα αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Μηλιώτη που έκανε το συρτό δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και αριστερά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κούτσικου, “γράφοντας” το 1-0 για τον Πιερικό.
55′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Σαχινίδης έξω από την περιοχή και αριστερά έδωσε στον Παπαδόπουλο που με συρτό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κούτσικου, κάνοντας το 2-0 για τον Πιερικό.
57′ Σουτ του Ιβανίδη, μπλόκαρε ο Κούτσικος.
64′ Συρτό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, ο Κούτσικος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε.
69′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα στην αγκαλιά του Κούτσικου.
76′ Πλασέ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή και αριστερά, απέκρουσε ο Κούτσικος, ο Ιβανίδης έκανε τη προβολή
για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά πρόλαβε και έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Χρ. Οικονόμου σε κόρνερ.
90’+4′ εκτέλεση κόρνερ του Κυπαρίσση, κεφαλιά του Μακρή, η μπάλα έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Αδραμάνη (ΕΠΣ Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Παπαδόπουλος (25′) και Ιβανίδης (47′) του Πιερικού και ο Αλεξόπουλος (62′) του Ατρόμητου Παλαμά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης, Πετράκος (46′ Ιβανίδης), Σαχινίδης (88′ Δεμηρτζόγλου), Μπενίσκος (64′ Κριεμάντι), Παπαδόπουλος (75′ Κυπαρίσσης).
Στον πάγκο: Γιαλαμίδης, Κόλα, Παπατολίκας.
Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπασιάκας (90′ Σακελλαρίου), Βαγγελάκος, Λιάπης (82′ λ.τ. Αντωνίου), Χρ. Οικονόμου, Μπαντής, Ζάρρας, Μίχος, Γ. Οικονόμου (48′ Θεοχάρης), Κατσιγιάννης (62′ Ζιάγκος), Αλεξόπουλος.
Στον πάγκο: Πατσιαλής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This