Επιλογή Σελίδας



Του Φώτη Γαλούση

Ισόπαλος ο ΓΣΑ στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου σε ισορροπημένο παιχνίδι που θα μπορούσε να …γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά.

Κάτω από τα δοκάρια ο Πολυμέρου, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Πατσής, Κυριάκος, Χολέβας, Λάμπος, τριάδα στα χαφ από τους Δημηνά, Παπακώστα, Αγιασιώτη (ο τελευταίος σε πιο επιτελικό ρόλο), στις πτέρυγες οι Βουρδάκης, Δερμιτζάκης και φορ ο Αναστασίου.

Ο ΓΣΑ είχε εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίωρο, χωρίς τις μεγάλες φάσεις κόντρα σε αντίπαλο που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντική προσήλωση και μετά τα μέσα του α’ ημιχρόνου αναθάρρησε και βγήκε στην επίθεση.

Στο 8’ σε ωραία ατομική του Λάμπου μπλόκαρε την μπάλα ο Ζαφείρης πριν πλασάρει ο νεαρός μπακ του ΓΣΑ, ενώ συρτό σουτ του Αναστασίου στο 28’ απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια μπλόκαρε ο 42χρονος γκολκίπερ της τρικαλινής ομάδος.

Ο Διγενής απείλησε στο 30’ με σουτ του Μανώλη από πλάγια δεξιά που ήταν άστοχο, στο 35’ με γύρισμα του Κοντογεώργου και συρτό σουτ του Λαγκαδινού που έπιασε χαμηλά ο Πολυμέρου και στο 39’ σε μια διπλή φάση όταν σουτ του Λαγκαδινού έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΓΣΑ και στην εξέλιξη νέο σουτ του Μανώλη κόντραρε σε πόδια αμυντικού. Καλή φάση επίσης στο 42’ όταν ο Διβανές απέφυγε τον Παπακώστα, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Πολυμέρου.

Στην επανάληψη, οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτοι. Στο 52’ σε σέντρα του Βουρδάκη, ο Δερμιτζάκης πήρε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, υπό πίεση, που έφυγε άουτ, στο 58’ σε κάθετη του Παπακώστα, ο Βουρδάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ράπτη (μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο) αλλά πλάσαρε από πλάγια πάνω του, στο 66’ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αγιασιώτης σε φάση τετ-α-τετ είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει το κοντινό σουτ του.

Αμέσως μετά τη χαμένη ευκαιρία του ΓΣΑ έγινε το 0-1 σε μια ανύποπτη φάση αφού ο Θέμης Αλεξίου σέντραρε και ο Πατσής στην προσπάθειά του να διώξει, σημείωσε αυτογκόλ. Μπορεί το ματς να στράβωσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν γρήγορη απάντηση. Δύο λεπτά αργότερα, από κερδισμένη κόντρα, ο Δερμιτζάκης δεν λάθεψε απέναντι από τον Ράπτη και με πλασέ ισοφάρισε.

Ο σκόρερ είχε συρτό μακρινό σουτ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ (78’), ενώ μία καλή φάση για γκολ είχε ο Διγενής στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Αυγουστάτος σούταρε διαγώνια, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Λάμπος, Πατσής, Δημηνάς (59’ Ζενούνης), Κυριάκος, Χολέβας, Παπακώστας (80’ Αϊδής), Δερμιτζάκης, Αναστασίου, Βουρδάκης (83’ Δήμος), Αγιασιώτης (74’ Ρακής).

Διγενής Νεοχωρίου: Ζαφείρης (46’ λ.τρ. Ράπτης), Μανώλης, Βλάχος (80’ Αυγουστάτος), Σταμέλος, Γούτσιος, Μακρής, Τεντολούρης, Γκαντιάς (70’ Παπαθανασίου), Κοντογεώργος, Λαγκαδινός (60’ Θ. Αλεξίου), Διβανές.

Πηγή: Λαός του Αλμυρού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This