Επιλογή Σελίδας



Στο -1 από τον πρωτοπόρο Πυδναϊκό παρέμεινε η 25η Μαρτίου, η οποία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν δίκαια το “τρίποντο”, απέναντι στην ομάδα του Λόφου που παρά τις απουσίες της πάλεψε για το καλύτερο δυνατό. Πλέον η 25η Μαρτίου έχει 16 βαθμούς ενώ ο Γεωργάκης Ολύμπιος έμεινε στους 6 βαθμούς. 

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 78′ ο Μουρατίδης με πλασέ, έπειτα από απόκρουση των αμυντικών των γηπεδούχων.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας αναβλήθηκαν μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ένωσης, λόγω πληροφοριών που έκαναν λόγο για παρουσία ενός ή και περισσότερων αγώνων της κατηγορίας σε κουπόνια στοιχηματικών εταιριών (η ανακοίνωση εδώ).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Μηνούδη και Παπαδόπουλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Β. Σιώκας, Ε. Μπαλαούρας (54′ Γκίνας), Κατσιγιάννης, Δ. Ίτσιος, Περδίκης (71′ Γιαννώτας), Χ. Τσιμπούκας, Δ. Μπαλαούρας, Α. Μπαλαούρας, Πανωλής, Κ. Τσιμπούλας, Β. Σάββας (89′ λ.τ. Μ. Μπαλαούρας).
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Γκεβρέκης, Τάσο, Ξενόπουλος, Κατσίμπουρας (77′ Πατσιοδήμος), Τασίδης, Βαρμάζης, Μήτρας, Πασαλής, Παπαδόπουλος (83′ Βαλτασάρης), Τσιντώτας, Καλαϊτζής (63′ Μουρατίδης). 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This