Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Σελλάνων με 1-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

“H ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον ΑΟ Σελλάνων,  στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, με 1-1, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των γηπεδούχων.Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 18ο λεπτό, με σουτ του Τζέκου, ωστόσο αντέδρασε άμεσα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με τον Αλεξίου και τον Κυρτέγο και κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες με τον Αλεξίου, το Ζαφειρίδη, τον Κυρτέγο και το Βουκομάνοβιτς.

Το 1-1 πέτυχε ο Αλεξίου στο 64ο λεπτό, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Συρράκου. Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας στο 88ο λεπτό, όταν  μετά από ωραίο πλασέ του Γκίκα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε στο παραθυράκι της εστίας.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, με το τελικό 1-1 να αφήνει πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο,  Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη,  Γκίκα,  Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου. 

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Συρράκος, Δαλαμήτρας και Οικονόμου.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση των ΑΟ Σελλάνων για την εξαιρετική φιλοξενία που της παρείχε, την οποία και θα ανταποδώσει στο 2ο γύρο και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This