Επιλογή Σελίδας



Τις 131 συμμετοχές με τη φανέλα του Πιερικού συμπλήρωσε ο Γιώργος Μακρής στη χθεσινή νίκη της ομάδας επί του Ατρόμητου Παλαμά. Όπως δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού στο facebook, από τον Πρόεδρο του ΣΦΙΠ, Στέλιο Καραγεώργη, ο έμπειρος χαφ που βρισκόταν εδώ και χρόνια στην 65η θέση της σχετικής λίστας, πλέον “‘έπιασε” τους Γιάνες Πάτε και Διονύση Χασιώτη και από εδώ και πέρα αναμένεται να βελτιώσει αρκετά τη θέση του.

Δείτε τη λίστα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

41ος σκόρερ του Πιερικού ο Μακρής, πρώτος από τα μέλη του φετινού ρόστερ

Από τους ανήκοντες στο φετινό δυναμικό, ο Μακρής είναι αυτός που έχει και τα περισσότερα γκολ, και είναι στην 41η θέση στους σκόρερς όλων των εποχών στον Πιερικό. Έπονται στις θέσεις 111 και 114 με 7 γκολ οι Γιώργος Κυπαρίσσης και Χρήστος Λαζαρίδης. Αξιοσημείωτο είναι πως μία θέση κάτω από τον Μακρή με ένα γκολ λιγότερο, βρίσκεται ο προπονητής του Πιερικού, Σάκης Παπαβασιλείου.

Η σχετική λίστα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πρώτο γκολ για Χρήστο Παπαδόπουλο.

Τέλος, με το γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Παπαδόπουλος έβαλε το όνομά του στη λίστα όσων έχουν σκοράρει έστω και μια φορά με τη φανέλα του Πιερικού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ο 330ος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This