Επιλογή Σελίδας



Η αγωνιστική σεζόν ξεκινά στα παρκέ του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ, NCAA και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Cosmote Sport την αγωνιστική δράση, αλλά και να γνωρίσουν τους παίκτες που αναμένεται να επιλεγούν στην κορυφή του ΝΒΑ draft 2020.

Στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τα πιο επιτυχημένα προγράμματα κολεγιακού μπάσκετ Duke, Kansas, Kentucky και Michigan State, θα μονομαχήσουν στο τουρνουά Champions Classic, στο οποίο κάθε χρόνο παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

To Champions Classic θα διεξαχθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου. Εκεί θα βρεθούν οι φαν του μπάσκετ μέσω του Cosmote Sport 2HD, για να παρακολουθήσουν την αγωνιστική δράση που θα ξεκινήσει με τον αγώνα Κansas – Duke (02.00) σε περιγραφή του Ρήγα Δάρδαλη. Στους πάγκους των δύο ομάδων κάθονται, αντίστοιχα οι Μάικ Σιζέφσκι και Μπιλ Σελφ, δυο από τους μεγαλύτερους θρύλους του κολεγιακού μπάσκετ.

Την ίδια ημέρα (Τετάρτη 6/11), στις 04:30 και σε περιγραφή του Κυριάκου Κουρουτσαβούρη θα αρχίσει η αναμέτρηση Michigan State – Kentucky, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο Νο1 των rankings, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, εν όψει της νέας σεζόν.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 20:00, δύο εκ των μεγαλύτερων αντιπάλων του κολεγιακού μπάσκετ διασταυρώνου τα ξίφη τους. Οι Florida Gators υποδέχονται τους Florida State Seminoles, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στα υπέρ τους το σερί των πέντε διαδοχικών νικών από τις προηγούμενες σεζόν (Cosmote Sport 4HD).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This