Επιλογή Σελίδας



Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League και μετά το 2-3 στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ταξιδεύει με τη σειρά του στο Μόναχο, για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου μαζί με την ολοκληρωμένη κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των καναλιών Cosmote Sport που περιλαμβάνει ειδικές εκπομπές, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Οι υπόλοιποι επτά αγώνες της ημέρας θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Ανήμερα του παιχνιδιού Μπάγερν – Ολυμπιακός, το UEFA Champions League Show θα μεταφέρει πριν από την έναρξη, όλη τη δράση από τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις, ενώ θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους της Cosmote TV Γιώργο Θαναηλάκη, Λάμπρο Μπαλάφα, Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Άλκη Τσαβδαρά, οι οποίοι θα καλύψουν τις αφίξεις των δύο ομάδων και θα αναλύσουν τις επιλογές των Μαρτίνς και Φλικ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα προβληθούν, ακόμα, οι αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών και προπονητών.

Με τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει ειδική Post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις, που θα βγει εξ ολοκλήρου από το Μόναχο, όπου η Cosmote TV θα έχει στήσει τη δική της παραγωγή.

Επίσης, η εκπομπή Λεπτό προς λεπτό (19:55, 22:00, Cosmote Sport 1HD) θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Τετάρτης 6/11:

Όμιλος Παιχνίδι Ώρα Κανάλι
1oς Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ 22.00 Cosmote Sport 4HD
1ος Παρί Σεν Ζερμέν-Μπριζ 22.00 Cosmote Sport 8HD
2ος Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 19.55 Cosmote Sport 2HD
2ος Ερυθρός Αστέρας-Τότεναμ 22.00 Cosmote Sport 3HD
3ος Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτι 22.00 Cosmote Sport 5HD
3ος Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 22.00 Cosmote Sport 9HD
4ος Λοκομοτίβ Μόσχας-Γιουβέντους 19.55 Cosmote Sport 9HD
4ος Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 22.00 Cosmote Sport 7HD

Pin It on Pinterest

Shares
Share This