Επιλογή Σελίδας


Για την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 της ΑΕ Καρίτσας με τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, μίλησε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου. Ο νεαρός προπονητής που τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώτην ομάδα του, τον ΑΟ Σελλάνων, είπε στο karditsasport:

“Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Έζησα καλες στιγμές και κράτησα φίλους από το Προάστιο.

Όσον αφορά για το παιχνίδι ήταν ένα δεύτερο σερί ντέρμπι για μας. Μετά από αυτό με τον Πιερικό στην έδρα μας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον μέχρι πρότινος πρώτο στη βαθμολογία και στην έδρα του.

Όπως καταλαβαίνετε βγάζουμε δύσκολο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά αν εξαιρέσουμε την φάση του γκολ της ομάδας των Σελλάνων που οφείλεται στην ποδοσφαιρική οξυδέρκεια και ποιότητα του Τζέκου ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φάσεις και ευκαιρίες για κάποιο τέρμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Ίσως τον χειρότερο της κατηγορίας και είναι κρίμα ειλικρινά. Εμείς για άλλο ένα παιχνίδι κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση όπως επίσης και το ότι για ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο δημιουργήσαμε πάνω από 7-8 κλασικές ευκαιρίες κι αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς υπερβολή.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί ήταν προσηλωμένοι στο στόχο, έβγαλαν ενέργεια , πάθος και προσπάθησαν να παίξουν ακόμα και σ’ ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Προαστίου και να πετύχει τους στόχους της”.

πηγή: karditsasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This