Επιλογή Σελίδας

Τρεις στο… Europa

Μεθαύριο, Πέμπτη 24, οι τρεις ομάδες ματς που μετέχουν στο Europa League δίνουν τα προτελευταία τους παιχνίδια στον όμιλο, με τη δράση να καλύπτεται από τις 20:00 με το «Λεπτό προς Λεπτό» σε παρουσίαση αρχικώς του Πάνου Βόγλη και κατόπιν του Σωτήρη Κωσταβάρα στο Cosmote Sport 1. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αγωνίζονται εκτός έδρας στις 20:00, σε Φλωρεντία και Αμστερνταμ αντίστοιχα. Το ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με τη Φιορεντίνα μεταδίδει το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και το ματς του «τριφυλλιού» το Cosmote Sport 4 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Ο δε αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις ξεκινά στις 22:05 και μεταδίδεται από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.

Από τα υπόλοιπα ματς του Europa League (δείτε όλες τις μεταδόσεις) ξεχωρίζουν στις μεταδόσεις των καναλιών Cosmote Sport τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γ. – Φέγενορντ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, Αστάνα – ΑΠΟΕΛ σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου, Θέλτα – Σταντάρ Λιέγης σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή και Γάνδη – Μπράγκα σε περιγραφή Πάρη Τσελεπίδη.

Κρίσιμο διήμερο στο Champions League με 16 μεταδόσεις!

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο Champions League, πέντε ομάδες (Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ) βρίσκονται ήδη στους «16», απομένει να κριθεί η πρωτιά κάθε ομίλου αλλά και ποιοι θα συμπληρώσουν τη λίστα. Τις προσπάθειές τους θα δουν ζωντανά και σε HD οι συνδρομητές της Cosmote TV στα κανάλια Cosmote Sport.

Απόψε, Τρίτη, από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το Σεβίλλη – Γιουβέντους, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD ενώ στα σημαντικά είναι και η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πόλη όπου αναδείχθηκε, την Λισσαβώνα, λίγες ημέρες μετά τα τρία γκολ που σκόραρε στα δίκτυα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της La Liga Santander. Στις 19:00 ξεκινά το ΤΣΣΚΑ Μ. – Λεβερκούζεν σε περιγραφή Πάνου Βόγλη από το Cosmote Sport 1 HD και ακολουθούν άλλα επτά ματς στις 21:45, ώρα που θα ξεκινήσει και το «Λεπτό προς Λεπτό» σε σχολιασμό Μιχάλη Τσόχου.

Συνοπτικά μεταδίδονται από το Cosmote Sport 2 το Σεβίλλη – Γιουβέντους σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου, από το Cosmote Sport 3 το Σπόρτινγκ – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη, από το Cosmote Sport 4 το Μονακό – Τότεναμ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, από το Cosmote Sport 5 το Ντόρτμουντ – Λέγκια σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρά, από το Cosmote Sport 6 το Λέστερ – Μπριζ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, από το Cosmote Sport 7 το Κοπεγχάγη – Πόρτο σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου και από το Cosmote Sport 8 το Ντινάμο Ζ. – Λιόν σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.

H πέμπτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στα κανάλια Cosmote Sport. Οι πρωτοπόροι του 1 ομίλου, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη προκριθεί στους «16» και στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί η πρωτιά, αγώνας που μεταδίδετια στις 21:45 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα αλλά και από την ΕΡΤ.

Νωρίτερα, στις 19:00 προβάλλεται το Ροστόφ – Μπάγερν Μονάχου από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά και στις 19:45 μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 τοΜπεσίκτας – Μπενφίκα σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη. Ακολουθούν άλλα πέντε ματς στις 21:45. Από το Cosmote Sport 3 το Σέλτικ – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, από το Cosmote Sport 5 το Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα, από το Cosmote Sport 6 το Ατλέτικο Μαδρίτης – PSV Αϊντχόφεν σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή, από το Cosmote Sport 7 το Νάπολι – Ντινάμο Κιέβου σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και από το Cosmote Sport 8 το Λουντογκόρετς – Βασιλεία σε περιγραφή Λάμπρο Μπαλάφα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και… Καζάζης

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα μας βάλει στο κλίμα του «αιώνιου» ντέρμπι της Α1 Γυναικών. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη θα μιλήσει η Γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 5η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη μετάδοση από το Novasports 2HD αλλά και από το Web TV του Novasports.gr του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκόςγια την Α1 βόλεϊ Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Αντετοκούνμπο και Γιαννούλιας αποκλειστικά στο «Pick & Roll»

Αποκλειστικές συνεντεύξεις του Αλέξη Γιαννούλια, πρώην παίκτη του Πανιωνίου και σήμερα στενού συνεργάτη του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος μιλά για τον απερχόμενο Πρόεδρο με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τους Μπακς, φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, η εκπομπή “Pick & Roll” απόψε, Τρίτη (22/11) στις 20:00, στο COSMOTE Sport 4. Ο Βασίλης Σκουντής ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για την κλήρωση του Eurobasket 2017, το οποίο θα διεξαχθεί σε Φιλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία και Τουρκία (31/8-17/9) και μας ενημερώνει για τις αντιπάλους της Εθνικής, αλλά και για όσα έχουν να πουν οι εκπρόσωποί τους. Η ομάδα νέων της ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλικό την Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Πιτ Σαχούρ στο κλειστό των Βριλησσίων, όπου βρέθηκε ο Θανάσης Ασπρούλιας για να καταγράψει όμορφες εικόνες και να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές. Όλα αυτά, μαζί με την επικαιρότητα του ΝΒΑ και του NCAA, στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει εκτάκτως ο Κώστας Κατέβας.

Κάθε μέρα μπάσκετ στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής της EuroLeague με την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Νταρουσάφακα, καθώς και τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League με τους αγώνες της ΑΕΚ με την Παρτίζαν, του Άρη με τους Fraport Skyliners και του ΠΑΟΚ με την EWE Baskets.

Για την EuroLeague, την Πέμπτη μεταδίδονται στις 19:00 Αναντόλου Εφές – Ερυθρός Αστέρας από το Novasports 1 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, στις 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάμπεργκ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, στις 21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ από το Novasports 3HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ούνιξ Καζάν από το Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Η ΕΡΤ1 μεταδίδει την Πέμπτη στις 19:45 το Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.

Την Παρασκευή θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τη Nova άλλα τρία ματς. Στις 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια από το Novasports 1 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, στις 19:00Γαλατασαράι – Μπαρτσελόνα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 21:45 Παναθηναϊκός Superfoods – Νταρουσάφακα από το Novasports 2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου. Και τα δύο βράδια θα βγει η εκπομπή «Super EuroLeague» σε παρουσίαση Γιώργου Συρίγου και Δώρας Παντέλη.

Για το Basketball Champions League μεταδίδονται (μεταξύ άλλων) απόψε, Τρίτη, στις 21:00 το EWE Baskets – ΠΑΟΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και την Τετάρτη στις 19:00 ΑΕΚ – Παρτίζαν από το Novasports σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 21:00 το Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης – Άρης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Άρη και ΑΕΚ στην ΕΡΤ3

Συνεχίζονται στην ΕΡΤ3 οι µεταδόσεις των αγώνων των ελληνικών οµάδων στο πλαίσιο του Basketball Champions League. Την Τετάρτη στις 21:00, μεταδίδεται ο εκτός έδρας αγώνας του Άρη µε αντίπαλο τους Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Στην περιγραφή της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Άρη, η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ µε την Παρτίζαν Βελιγραδίου. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιάννης Νάτου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This