Επιλογή Σελίδας



Προκήρυξη αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακου & Σύνθετου Τόξου, Α’ & Β’ αγωνιστικής ΚΑτηγορίας Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων & ΜΗΚ/ Παίδων – Κορασίων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β’ – Πανκορασίδων Β’

Olympus Archery Series

Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα – Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου και τον ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, προκηρύσσει τον αγώνα Κλειστού Χώρου, για τις παρακάτω κατηγορίες, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνος του Δήμου Δίου Ολύμπου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019:

Α΄ & Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας:

  • 2×18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών/Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών/Εφήβων-Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου

Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών:

  • 2×18μ. ηλικιακών κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου
  • 2×15μ. ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου

Γενικές Διατάξεις:

Ο αγώνας θα είναι ατομικός σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες/τριες σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, οι οποίοι ανήκουν
στην αντίστοιχη αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν θεωρημένη Κάρτα Υγείας από γιατρό σε ισχύ & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2019.

Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής:

  • Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες: έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1999 έως το 2011
  • Έφηβοι – Νεάνιδες: έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2002 έως το 2011
  • Παίδες – Κορασίδες: έως 14 ετών, γεννημένοι από το έτος 2005 έως το 2011
  • Παμπαίδες – Πανκορασίδες: έως 12 ετών, γεννημένοι από το έτος 2007 έως το 2011
  • Παμπαίδες Β΄- Πανκορασίδες Β΄: έως 10 ετών, γεννημένοι από το έτος 2009 έως το 2011

Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Velos έως και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, χωρίς ακυρώσεις.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου χώρου (48 θέσεις βολής ανά βάρδια και κατόπιν συνεννόησης με τον διοργανωτή, αν υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη αθλητών).

Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής, με επιπλέον παράβολο €10,00, θα γίνονται δεκτές για εξέταση, έως την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Υπεύθυνο του αγώνα με παράβολο €100,00 μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί και δεν ακυρώθηκε εμπρόθεσμα η συμμετοχή τους, ισχύει η εγκύκλιος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας: 2016-1.

Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις.

Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους €15,00, το οποίο θα καταβληθεί στον διοργανωτή Σύλλογο, πριν από την έναρξη του αγώνα και όχι στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:

Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας έτους 2016, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Για τον αγώνα Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας:

  • Τα πρόσωπα στόχων (target faces) του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα για την Α΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.
  • Τα πρόσωπα στόχων (target faces) του αγώνα θα είναι μονά 40×40εκ. για τη Β΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.
  • Στην περίπτωση που αθλητής/τρια Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας, επιθυμεί να αγωνιστεί σε τριπλό κάθετο πρόσωπο στόχου (target face), θα πρέπει να δηλωθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας εγγράφως, από το σωματείο στο οποίο ανήκει, μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00.

Για τον αγώνα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών:

  • Τα πρόσωπα στόχων (target faces) του αγώνα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών θα είναι μονά 40×40εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 80×80εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων-Πανκορασίδων και 122εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων Β΄-Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Α΄ Βάρδια:
Α’ Αγωνιστική Κατηγορία Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν & Αγώνας Μικρών ηλικιακών Κατηγοριών Π-Κ/ΠΠ-ΠΚ/ΠΠΒ’-ΠΚΒ’ Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου
Έναρξη στις 09:30 με έλγχο εξοπλισμού & δοκιμαστικές βολές

Β΄ Βάρδια:
Β’ Αγωνιστική Κατηγορία Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου
Έναρξη στις 14:30 με έλγχο εξοπλισμού & δοκιμαστικές βολές

Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Για το Δ.Σ.
O A’ Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Ράπτης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This