Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Μεγάλη μάχη στο Γαλλικό Νότο στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανάμεσα στη Nice και τη Bordeaux. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Με την πλάτη στον τοίχο η Nice λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων της. Κατάφερε να επικρατήσει της Reims την προηγούμενη αγωνιστική, νίκη που ήρθε μετά από 6 αγωνιστικές ανομβρίας. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε ήδη από το πρώτο ημίχρονο και το εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο. Ήταν μάλιστα η το πρώτο φετινό ματς που διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη πλευρά η Bordeaux σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, είχε μέσα στη βδομάδα δύο εντός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (2-0). Απέκλεισε μεσοβδόμαδα τη Dijon από τη συνέχεια του Coupe de la Ligue, ενώ επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Nantes στο επονομαζόμενο ντέρμπι του Ατλαντικού (derby de l’ Atlantique). Πολύ καλή επιθετικά, έχει εύκολα το γκολ και έχει την τύχη να έχουν σκοράρει ήδη 9 ποδοσφαιριστές στις 12 πρώτες αγωνιστικές.

Μεγάλη μάχη μεταξύ δύο ομάδων που αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Σε καλύτερη φόρμα οι φιλοξενούμενοι που έχουν την ικανότητα να σταθούν σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Με εναλλακτική επιλογή το αμφίσκορο, επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία προς την πλευρά των Γιρονδίνων.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J13)
21:45 OGC Nice – FC Girondins Bordeaux X2 (1.57) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This