Επιλογή Σελίδας



Η σεζόν του τένις πλησιάζει στο τέλος της και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μεταφερθούν, από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στην O2 Arena του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, μέσω του Cosmote Sport 6HD, τις μάχες των οκτώ κορυφαίων παικτών τένις του κόσμου που συμμετέχουν στα Nitto ATP Finals. H Cosmote TV θα καλύψει την κορυφαία διοργάνωση του τένις, όπου συμμετέχει ο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης Στέφανος Τσιτσιπάς, με δημοσιογραφική αποστολή και καθημερινές εκπομπές πριν από κάθε αγώνα.

Φέτος, για τα 50α γενέθλια του τουρνουά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομίλους. Στον όμιλο Αντρέ Αγκάσι, που πήρε το όνομά της από τον διάσημο τιτλούχο του 1990, βρίσκονται ο Ραφαέλ Ναδάλ (Νο1), ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6), ο κάτοχος του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο7) και ο Nτανιίλ Μεντβέντεφ (Νο4), ενώ στην ομάδα Μπιόρν Μποργκ, από τον δύο φορές κάτοχο (1979 και 1980) των ATP Finals, περιλαμβάνονται ο πολυνίκης του θεσμού Ρότζερ Φέντερερ (Νο3), ο οποίος συμμετέχει φέτος για 17η φορά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 2 της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις, ο Ντομινίκ Τιμ (Νο 5) και ο Ματέο Μπερετίνι (Νο 8).

Η φάση των ομίλων ξεκινάει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου (16:00), ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (20:00). Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ανήκουν οι αναμετρήσεις Τζόκοβιτς – Μπερετίνι (16:00) και Φέντερερ – Τιμ (22:00). Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 16:00 μπαίνει στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Nτανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ στις 22:00 ο Ραφαέλ Ναδάλ αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η Cosmote TV θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, με τους Γιάννη Κυφωνίδη, Μαρίζα Γεωργίτση και τον πρώην άσο του τένις, Μάρκο Παγδατή -σε ρόλο σχολιαστή- να μεταφέρουν στους τηλεθεατές όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στα Nitto ATP Finals. Παράλληλα, με ειδικές εκπομπές στο Cosmote Sport 6HD, πριν από κάθε ματς, συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ, οι συνδρομητές θα έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλη τη δράση του τουρνουά.

Την ημέρα του τελικού (17/11, 20:00) οι συνδρομητές θα συντονιστούν από τις 18:30 στο Cosmote Sport 6HD για το Pre Game Show με τον Σωτήρη Κωσταβάρα, ενώ μετά το τέλος του ματς θα ακολουθήσει το Post Game Show (22:30) με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ανάλυση των καλύτερων στιγμών του μεγάλου αγώνα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This