Επιλογή Σελίδας



Ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ομάδας για τα European Qualifiers με την Αρμενία και την Φινλανδία, ο κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This