Επιλογή Σελίδας



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε, έστω και με έναν αγώνα περισσότερο, η Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου η οποία επικράτησε με 2-1 επί του ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 12 βαθμούς και ισοβαθμούν με Ακαδημία Γιώτσα και Ελπίδα Ανδρομάχης ενώ η ομάδα της Μηλιάς έμεινε στους 5 βαθμούς, υποχωρώντας στην 8η θέση του πίνακα.

Η Πρόοδος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την ανωτερότητα στο α’ μέρος σκοράροντας δυο τέρματα ενώ στο β’ μέρος ο ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς ισορρόπησε και μείωσε αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το 0-1 έγινε στο 16′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φακίτσα.

Στο 34′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 με σουτ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 με σουτ του Ζάχου στο 66′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κωτούλα και Γκολέμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς: Δαλαμήτρας, Κότα, Αργύρης, Σ. Λαμογιάννης, Ν. Λαμογιάννης, Χανδόλιας, Ιντρίζι, Γεωργίου, Τζήκας, Ζάχος, Ζήσης (46′ Καραποστόλης).
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου: Στεργιούλας, Β. Παπαζίος, Βελώνης (74′ Νικολάου), Φακίτσας, Α. Ζαμαντζάς, Π. Ζαμαντζάς (63′ Αρβανίτης), Τσιάμης (45′ λ.τ. Παπανικολάου), Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Αδάμου (90′ Τσίνης), Α. Ζαμαντζάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This