Επιλογή Σελίδας


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα πέτυχε η Αναγέννηση Κολινδρού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και διατηρήθηκε στην 5η θέση του πίνακα, ισόβαθμη στους 14 βαθμούς με την ΠΑΕ Ποντίων. Η Ακαδημία υποχώρησε στην 4η θέση του πίνακα, μένοντας στους 16 βαθμούς.

Το α’ μέρος ήταν μοιρασμένο, με τα “τσακάλια”, που έπαιξαν χωρίς τον τιμωρημένο Γκουδάρα και τον τραυματία Μπουρανή, να ανοίγουν το σκορ στο 23′ όταν ο Παναγιωτίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μαντζουράκης στόπαρε με το στήθος και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν δίχως τους τιμωρημένους Αρζάνα και Δ. Κατέλα, μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 54′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ταντή και γυριστή κεφαλιά του Α. Παυλίδη στο 54′ ενώ “άγγιξαν” την “ανατροπή” στο 57′ αλλά το σουτ του Α. Παυλίδη έξω από την περιοχή απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Πάνου.

Στο 77′ όμως ο Μαντζουράκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας και με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Το 1-3 έγινε στο 84′ με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Μαντζουράκη, με σουτ, έπειτα από νέο λάθος της άμυνας της ομάδας του Πλαταμώνα.

Το “συγκρότημα” της Νότιας Πιερίας μείωσε στο τελικό 2-3 στο 87′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταντή. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Ορφανίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Ραφαηλίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Σταϊκούρας, Α. Παυλίδης, Μιχωλός, Κύριλλος (80′ Φαρμάκας), Γ. Παυλίδης, Βιτόπουλος, Παγωνίδης (46′ Στούμπος, Ταντής, Ν. Κατέλας, Χρηστάκης.
Αναγέννηση Κολινδρού: Πάνου, Σεραφειμίδης, Αβραάμ, Κοσμίδης, Σκέντος (70′ λ.τ. Ορφανίδης), Κατσούλας, Παναγιωτίδης (80′ Νταμπώσης), Χνούδας (60′ Μυσιούδης), Πασχόπουλος (60′ Κόλτσης), Γκουνταμάνης, Μαντζουράκης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This