Επιλογή Σελίδας


Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από την έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο Πιερικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-0 και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά από 8 αγωνιστικές, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους “διώκτες” του στο +3. Οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 12′ με τον Σαχινίδη, ο Κριεμάντι στο 32′ ζευγάρωσε τα γκολ της ομάδας του, ο Μπενίσκος με δυο γκολ στο 39′ και στο 52′ διαμόρφωσε το 0-4, για να “σφραγίσει” τη νίκη του Πιερικού ο Σαχινίδης στο 90′ “γράφοντας” το τελικό 0-5.

Το τελικό σκορ τα λέει όλα για τον Πιερικό που από τα πρώτα λεπτά επέβαλε τον ρυθμό του και έφτασε σε μια σημαντική νίκη, μέσα σε μια δύσκολη έδρα από όπου δύσκολα θα περάσουν άλλοι αντίπαλοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Οικονόμος είχε δεχθεί μέχρι τώρα τέσσερα γκολ σε επτά αγώνες πρωταθλήματος και η ομάδα της Κατερίνης παραβίασε την εστία της ομάδας της Λάρισας πέντε φορές σε ένα ματς.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου στην Καλαμπάκα απέναντι στα Μετέωρα.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Σουτ του Μακρή, απέκρουσε ο Νούσιας.
12′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σαχινίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό.

32′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κριεμάντι εκμεταλλευόμενος “σύγχυση” στα καρέ του Οικονόμου, με σουτ έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στον Πιερικό.
39′ ΓΚΟΛ! 0-3: Με σουτ του Μπενίσκου ο Πιερικός έφτασε στο 0-3.
44′ Σουτ του Μπαλογιάννη στη δεξιά γωνία του Γουναρίδη, δεν αιφνιδιάστηκε ο γκολκίπερ του Πιερικού.
48′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πιερικού.
49′ Ο Γκαμπέτας έκανε “κούρσα” από δεξιά, σέντραρε για τον Μουλτσιά ο οποίος όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γουναρίδη.

52′ ΓΚΟΛ! 0-4: Ο Μπενίσκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-4 με διαγώνιο σουτ.
61′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, κεφαλιά του Καρλιάμπα, η μπάλα έφυγε άουτ.
83′ Ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε φάουλ όμως ο Γουναρίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και κράτησε το μηδέν.

90’+5′ ΓΚΟΛ! 0-5: Ο Κυπαρίσσης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο Σαχινίδης με κοντινό σουτ στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καλατζής με βοηθούς τους Αναστασίου και Σαμαρά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Αργύρης (25′), Δραγατσίκης (59′), Τόλιος (87′ – στον πάγκο για διαμαρτυρία) από πλευράς Οικονόμου και ο Μπενίσκος (36′) από πλευράς Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Αργύρης (69′ Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς (89′ Δραχαλίβας), Μπαλογιάννης, Ντούφας (46′ Καραλούλης).
Στον πάγκο: Αναστασίου, Καραγιάννης, Σαμπουλάρι, Χρυσοστόμου, Τόλιος.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Β. Τουλίκας, Μακρής, Μηλιώτης (70′ Δεμηρτζόγλου), Μπενίσκος (55′ Παγωνίδης), Σαχινίδης, Κριεμάντι (81′ Χαρτσιάς, Παπαδόπουλος (76′ Κυπαρίσσης).
Στον πάγκο: Κόλα, Γιαλαμίδης, Μπαλάφας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This