Επιλογή Σελίδας


Σημειώνοντας 5 γκολ στο β’ μέρος, έχοντας χαμένο πέναλτι, δοκάρι και πολλές ακόμη ευκαιρίες και για άλλα γκολ, η ΑΕ Καρίτσας επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας εύκολα τον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς με 5-0, στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν πολύ καλύτεροι απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και έφτασαν στη νίκη παραμένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Πιερικό.

Οι “κιτρονόμαυροι” από το πρώτο λεπτό έψαξαν το γκολ, γνωρίζοντας πως αυτό θα ήταν το “κλειδί” για ένα άνετο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της Ευρυτανίας που παρατάχθηκε αποκλειστικά με αμυντικούς προσανατολισμούς (είναι χαρακτηριστικό ότι η μια και μοναδική φάση που ο Ράντος έπιασε τη μπάλα ήταν στο 26′ αποκρούοντας με διπλή προσπάθεια σουτ του Γενιτσαρόπουλου), όμως, παρότι επισκέφθηκαν πολλές φορές τα αντίπαλα καρέ και δημιούργησαν ευκαιρίες (κορυφαία στιγμή η κεφαλιά του Συρράκου στο 44′ που χτύπησε στο δοκάρι) δεν κατόρθωσαν να παραβιάσουν την εστία του Ανδρούτσου με τις δυο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες της πιερικής ομάδας δεν αγχώθηκαν και έψαξαν με υπομονή το γκολ, με το… ρόδι να σπάει στο 51′ με γκολ του… συνήθους υπόπτου, Αλεξίου. Στο 57′ χάθηκε το τρίτο φετινό πέναλτι για τους Καριτσιώτες με τον Ανδρούτσο να αποκρούει την εκτέλεση του Γκίκα, όμως ο Αλεξίου στο 59′ “διόρθωσε” την κατάσταση, κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά τελειώνοντας το παιχνίδι. Ο Γκίκα στο 71′ “πήρε το αίμα του πίσω”, κάνοντας το 3-0 ενώ το 4-0 έγινε στο 74′ με το τρίτο γκολ του Αλεξίου. Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Βουκομάνοβιτς στο 90’+4′, “γράφοντας” το τελικό 5-0.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με την Αταλάντη και πάλι εντός έδρας.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Σέντρα του Δαλαμήτρα από δεξιά, κεφαλιά του Αλεξίου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
2′ Σουτ του Αλεξίου από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ.
9′ Σουτ του Οικονόμου μετά από σέντρα του Δαλαμήτρα, η μπάλα έφυγε άουτ.
11′ Σουτ του Γκίκα, η μπάλα πέρασε άουτ.
13′ Σουτ του Συρράκου, η μπάλα κατέληξε άουτ.
13′ Γυριστό σουτ του Βουκομάνοβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.
22′ Κεφαλιά του Αλεξίου, μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
26′ Ο Γενιτσαρόπουλος έκανε το μακρινό δυνατό σουτ μετά από στρώσιμο του Μπόνια σε φάουλ για τους φιλοξενουμενους, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αλλά ο Ράντος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
40′ Σουτ του Συρράκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
41′ Ο Ανδρούτσος μπλόκαρε σουτ του Συρράκου.
42′ Μετά από συνεργασία Βουκομάνοβιτς και Δαλαμήτρα, το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
44′ Έπειτα από σέντρα του Τροΐρη ο Συρράκος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα ξεγέλασε τον Ανδρούτσο που δεν επιχείρησε να την αποκρούσει αλλά χτύπησε στη ρίξα του δεξιού δοκαριού και απομακρύνθηκε.
45’+1′ Σουτ του Συρράκου, μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.

51′ Ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σε θέση βολής τον Συρράκο που καθυστέρησε να πλασάρει.
51′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Αλεξίου με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Δαλαμήτρα έκανε το 1-0 για τους Καριτσιώτες.
57′ Χαμένο πέναλτι για την ΑΕ Καρίτσας με τον Γκίκα. Απέκρουσε ο Ανδρούτσος. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γκίκα από τον Γιαννακόπουλο.
59′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Δαλαμήτρας σέντραρε για τον Αλεξίου, αυτός στόπαρε και με πλασέ έκανε το 2-0 για την ΑΕ Καρίτσας.
71′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Βουκομάνοβιτς άλλαξε με τον Συρράκο, αυτός έστρωσε για τον Γκίκα που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.
74′ ΓΚΟΛ! 4-0: Η ΑΕ Καρίτσας φτάνει στο 4-0 με μακρινό πλασέ του Αλεξίου μετά από πάσα του Συρράκου.
80′ Σουτ του Βουκομάνοβιτς, η μπάλα έφυγε άουτ.
84′ Μετά από σέντρα του Γκίκα ο Λουίς Φερνάντο έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
90′ Σουτ του Γκίκα, η μπάλα πέρασε άουτ.
90’+ 4′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Βουκομάνοβιτς με σουτ “έγραψε” το τελικό 5-0 για την ΑΕ Καρίτσας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαννακός με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αλμπάντης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος (81′ Γαλάνης), Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης (77′ Παπαϊωάννου), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης (54′ λ.τ. Μητράκας), Δημητρουλόπουλος (72′ Λουίς Φερνάντο), Γκίκα, Οικονόμου, Συρράκος, Βουκομάνοβιτς, Αλεξίου.
Στον πάγκο: Λαγδάρης, Δημητρίου, Γκαράτζιας.
ΑΟ Ποταμιά (Φλωράκης): Ανδρούτσος, Γιαννακόπουλος, Κατσαρής (52′ Παρασκευόπουλος), Ζαραβέλης, Ξαγάρας, Κουτσουπιάς, Ρομάν, Λέρης, Μπόνιας (61′ Μπόμπορης), Γενιτσαρόπουλος (80′ Ι. Ζαλοκώστας), Χρυσικός (75′ Σαπούνης).
Στον πάγκο: Καλύβας, Νούλας, Δ. Ζαλοκώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This