Επιλογή Σελίδας


Δεχόμενος τέσσερα γκολ στο β’ μέρος, ο Δίας Δίου γνώρισε εκτός έδρας βαριά ήττα με 5-1 από τον Διγενή Νεοχωρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 18′ με γκολ του Μακρή αλλά ο Αν. Παναγιωτίδης στο 25′ ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Η ομάδα των Τρικάλων με δυο γρήγορα γκολ μέσα σε έξι λεπτά (49′ Κοντογεώργος, 55′ Διβανές), πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Δία που πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, να μη μπορεί να αντιδράσει και να δέχεται άλλα δυο γκολ στο τέλος από τον Τεντολούρη στο 85′ και τον Ευθ. Αλεξίου στο 88′ οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Η ήττα δεν άλλαξε τα βαθμολογικά δεδομένα για την ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη και παραμένει στο -1 από την σωτηρία και υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο τον Θησέα Αγριάς.

Το “φιλμ” του αγώνα
18′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τεντολούρη, ο Μακρής με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του Δία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ουσταμπασίδη.
25′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Καραθάνος έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Ράπτης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Αν. Παναγιωτίδης με προβολή έκανε το 1-1 για τον Δία.
49′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από κεφαλιά – πάσα, ο Κοντογεώργος με προβολή από το ύψος της μεγάλης περιοχής εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία των φιλοξενούμενω και έδωσε ξανά προβάδισμα στον Διγενή με 2-1.
55′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Κοντογεώργος με κάθετη πάσα “τρύπησε” την άμυνα του Δία και ο Διβανές με προσποίηση “άδειασε” τον Ουσταμπασίδη και σε κενό τέρμα “έγραψε” το 3-1 για τον Διγενή.
85′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Τεντολούρης δέχθηκε την παράλληλη χαμηλή μπαλιά από αριστερά και με δεξί πλασέ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
88′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Ευθ. Αλεξίου με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Ουσταμπασίδη, “σφραγίζοντας” τη νίκη για τον Διγενή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τασιόπουλος (ΕΠΣ Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Πατέτσο και Ντελέζο (ΕΠΣ Λάρισας)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διγενής Νεοχωρίου: Ράπτης, Μανώλης, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Γούτσιος, Μακρής, Τεντολούρης (87′ Τσιουφης), Γκαντιάς (63′ Αυγουστάκος), Κοντογεώργος (83′ Παπαθανασίου), Λαγκαδινός (75′ Ευθ. Αλεξίου), Διβανές.
Στον πάγκο: Δημ. Αλεξίου, Ζαφείρης, Βλάχος.
Δίας Δίου: Ουσταμπασίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (75′ Μαυρίδης), Καλαμπάκας (57′ Παπαστεργίου), Τοπαλίδης, Καλουσίδης (74′ Νάκας), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.
Στον πάγκο: Μπακούρας, Δαλαμήτρας, Λαφατζής, Τσουρέκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This