Επιλογή Σελίδας


Το απόγευμα της Κυριακής (10/11) στον Παλαμά συγκρούστηκαν ο τοπικός Ατρόμητος και ο ΑΟ Σελλάνων, στο τοπικό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Μετά από ένα παιχνίδι σε κακό αγωνιστικό χώρο, μέτριο ποιοτικά, χωρίς τις σπουδαίες φάσεις στο οποίο κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Ατρόμητος και ΑΟΣ είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το ματς στο δεύτερο 45λεπτο (μέχρι το 80′), χωρίς όμως να απειλεί κανείς από τους δυο τις αντίπαλες εστίες.

Στα τελευταία λεπτά οι “πράσινοι” έψαξαν τη νίκη έχοντας την πιο σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι με το τετ-α-τετ του Κατσιαγιάννη στο 90′, που απέκρουσε ο Σταυράκης.

Έτσι, μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την επίτευξη των στόχων τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις κερδίδες του γηπέδου Ατρόμητου Παλαμά βρέθηκαν περίπου 800 φίλοι και των δυο ομάδων.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπασιάκας (90′ Αντωνίου), Βαγγελάκος, Λιάπης (74′ Οικονόμου Γ.), Οικονόμου Χρ., Μπαντής, Ζάρρας, Μίχος, Εκίζογλου, Κατσιγιάννης, Αλεξόπουλος.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μετούσι, Καλφούντζος (55′ Μπακρατσάς), Καλούσης (74′ Παπαγεωργίου), Τζουμάκης, Αρχοντής, Χάδιαρης, Λούγκος, Τζέκος, Μπιτέλης (25′ λ.τ. Κοντός), Τζάνης (90′ Μακρής).

πηγή: karditsasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This