Επιλογή Σελίδας



Βαριά ήττα με 5-1 γνώρισαν οι Νεφέλες στην έδρα του πρωτοπόρου Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας γυναικών.

Οι Κατερινιώτισσες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι της Κιουτάχιαλη στο 8′ (δόθηκε για χέρι παίκτριας των Νεφελών εντός περιοχής), όμως κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 32′ με σουτ της Καπετά, με το 1-1 να διατηρείται έως το τέλος του α’ μέρους.

Στο β’ μέρος οι Ημαθιώτισσες έφτασαν στο 2-1 με γκολ της Μπαξεβάνου στο 56′ και η ίδια παίκτρια στο 78′ έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα της, “γράφοντας” το 3-1.

Το 4-1 έγινε στο 82′ με το σουτ της Κιουτάχιαλη, τέρμα που ήταν το δεύτερο για την παίκτρια του Αγροτικού Αστέρα.

Η Μπαξεβάνου στο 90′ με το τρίτο της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε Παπανώτας , με βοηθούς την Παπαδοπούλου και τονΜποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Αντώνης Παπατζίκος): Αργυροπούλου, Τσαγκαλίδου Φ. (79′ Σταφυλίδου), Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Τσεχελίδου, Φεΐμ (46’Δρενοβιάδου), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σιδηροπούλου (84′ Κωστοπούλου), Μαργαρίτη (53′ Δεληγιαννίδου), Μπαξεβάνου.

Νεφέλες (Αντωνία Τσακιρίδου): Αντωνιάδου, Ασσιχίδου, Ναβροζίδου, Λαζαρίδου, Ρίζου, Καπετά, Κουκουστρίκα (11′ Νικολαίδου), Μπατσαρά, Κοκκινίδου, Τριγωντζή, Σιμούλη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This