Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Στη Βρετάνη η αυλαία του σημερινού προγράμματος με την Rennes πρόσφατα αποκλεισμένη από την ευρωπαϊκή της πορεία να υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Amiens. Ισοδύναμες φέτος οι δύο ομάδες, πολύ κοντά στη βαθμολογία, θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα. Η παράδοση δείχνει έξι συνεχόμενες νίκες εντός για τους γηπεδούχους, που έχουν και το κίνητρο. Θα ανοίξουμε λίγο την επιλογή μας στη διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με το under 3.5 εδώ.

Παράδοσης συνέχεια για τις απογευματινές μας αναμετρήσεις. Εκρηκτική η παράδοση στο Stade de la Mosson που επιβεβαιώνει πολλές φορές τα 2-3 γκολ. Θα πηγαίναμε στον άσο εναλλακτικά λόγω ποιότητας, όμως η φετινή Montpellier δεν εμπνέει να ακουμπήσεις ούτε σεντ…
Nantes και St.Etienne είναι η επιτομή του under φέτος και ειδικότερα των 0-1 γκολ. Πολύ σφιχτή παραδοσιακά η Nantes, πολύ προσεκτική με Claude Puel στον πάγκο η St.Etienne -και με μεσοβδόμαδο παιχνίδι στην Ουκρανία- δεν βλέπουμε πώς μπορεί να φύγει από το under.

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής και της βραδιάς είναι το επονομαζόμενο και Olimpico ή Olympique. OΙ δύο αντίπαλοι Olympique de Marseille και Olympique Lyonnais διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια εξαιρετική μάχη από πλευράς ενδιαφέροντος. Ρόστερ και άμυνες για γκολ, τερματοφύλακες για 0-0 και βλέπουμε… Προσωπικά θεωρώ πως η επιλογή του 1Χ μαζί με το under 3.5 καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J13)
16:00 Stade Rennais FC – Amiens SC 1X + Under 3.5 Goals (1.67) 3-1 FT
18:00 Montpellier HSC – Toulouse FC 2 – 3 Goals (2.02) 3-0 FT
18:00 FC Nantes – AS Saint-Etienne Under 2.5 Goals (1.57) 2-3 FT
22:00 Olympique de Marseille – Olympique Lyonnais 1X & Under 3.5 Goals (2.08) 2-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This