Επιλογή Σελίδας



Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Μέταλλο και στόφα υποψήφιου πρωταθλητή αποδεικνύει ότι ήδη διαθέτει ο Πιερικός, με ατού τη σταθερότητα, με 6 νίκες σε 8 ματς (μόνη απώλεια η ήττα από την Καρίτσα και η ισοπαλία με τον Αλμυρό) και γκολ 14-1, δείγμα της μεγάλης άνεσης επιθετικά και της «πολυφωνίας».

Στο πρόσφατο 5-0 στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο οι «μελανόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης, με δυο γκολ του Σαχινίδη, άλλα τόσα του Μπενίσκου και ένα του Κριεμάντι. 

Η ποιότητα, το ταλέντο και η εμπειρία στο ρόστερ δεν μπορεί να… κρυφτεί, με έναν ικανοποιητικό συνδυασμό ουσίας και αποτελέσματος, που σκορπίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.

Ήδη οι Κατερινιώτες είναι στο «συν 3» από τους διώκτες τους (ισόβαθμοι Σέλλανα, Ηρακλής Λάρισας και Θησέας Αγριάς) και στόχος πλέον είναι το «3Χ3» με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο, το Σάββατο στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, για τη δεύτερη σερί έξοδο.

Απόντες θα είναι και πάλι οι Μπουζούκης και Μπουζούρας, ενώ γυρνά ο Ιβανίδης, τη στιγμή που δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην πετυχημένη «συνταγή».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

«Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Mimis Beniskos, , τα οποία χαμογελούν, γένι, selfie και κοντινό πλάνο

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, που παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, επ’ ευκαιρία της πρόσφατης ονομαστικής του εορτής, με διαδικτυακή ανάρτηση τόνισε με νόημα: «Αυτόν τον Πιερικό ονειρευόμασταν όταν αναλάβαμε την διοίκηση. Αυτός ο Πιερικός θα αλλάξει φέτος κατηγορία».

Η  ΔΕΥΤΕΡΗ… ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΣΚΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Τι και αν βαδίζει στα 38 του χρόνια; Ο Μίμης Μπενίσκος διανύει δεύτερη νιότη στον Πιερικό. 

Ο υψηλόσωμος φορ, μόνιμος κάτοικος Κατερίνης τα τελευταία χρόνια, «κούμπωσε» αρμονικά στο βασικό σχήμα από τον Παπαβασιλείου, που του βρήκε χώρο, σε συνύπαρξη με τον Σαχινίδη, για να γεμίζει η αντίπαλη περιοχή. 

Ο  Μπενίσκος δείχνει ότι δεν ήρθε απλά για να έχει συμπληρωματικό ρόλο, προσφέροντας άμεσα, με τα γκολ του και όχι μόνο (3 τέρματα στο πρωτάθλημα και… 196 εκατοστά να “ζορίζουν” τους αντίπαλους αμυντικούς).

Άλλωστε, είναι πολύ οικείο το περιβάλλον, έχοντας συνεργασία με πολλά στελέχη της ομάδας σε άλλους συλλόγους, όπως οι Διαγόρας Σεβαστής (κυρίως), Φίλιππος Αλεξάνδρειας (και λιγότερο στην Καρίτσα), ενώ πρόσφατα έγινε και κουμπάρος με τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, Γιάννη Συμεωνίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Μάλιστα, με τον Σάκη Παπαβασιλείου ο Μπενίσκος έχει διατελέσει και συμπαίκτης, σχεδόν μιάμιση δεκαετία πριν (2004), στον Αγροτικό Αστέρα, γνωρίζοντας καλά τα… κουμπιά του (ο τεχνικός του Πιερικού έχει υπάρξει συμπαίκτης και με τον Μακρή, στους «μελανόλευκους»), ενώ είναι σαφές ότι ο «Μπένι» βοηθά με την εμπειρία και την προσωπικότητά του (παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και μεγάλες ομάδες, όπως ο Άρης) και μέσα στα αποδυτήρια, όχι μόνο εντός γηπέδου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ» ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Τέλος, ο Πιερικός εξέδωσε ανακοίνωση, ανακοινώνοντας εκδρομή για το σαββατιάτικο ματς με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός, μετά την μεγάλη παρουσία των φιλάθλων του συλλόγου στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο Γ. Μητσιμπόνας  με την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, θέλοντας να ενισχύσει και να βοηθήσει το φίλαθλο κοινό να βρίσκετε κοντά στην ομάδα, προτίθεται να προσφέρει δωρεάν την μετακίνηση των ενδιαφερομένων φιλάθλων στον εκτός έδρας αγώνα στην πόλη της Καλαμπάκας με την ομάδα του Α.Σ. Μετεώρων ναυλώνοντας  λεωφορείο.

Το λεωφορείο που θα διατεθεί θα είναι 70 θέσεων και ως εκ’ τούτου για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 40 ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019 και ώρα 20:00 να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του υπ. Γραφείου τύπου και Επικοινωνίας Παναγίτσα Κων/νου 6978106236 ή του Γενικού Αρχηγού κ. Θεοχάρη Μάκη 6977774547.

Υ.Γ.  ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνον η μετακίνηση των φιλάθλων. Το κόστος εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο επιβαρύνει τον συμμετέχοντα».

πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This