Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τα φώτα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έσβησαν και πλέον μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Η Ligue 1 ανοίγει την αυλαία της απόψε από το Roazhon Park της Βρετάνης, εκεί όπου οι Rennes και Toulouse διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό τη διατήρηση της βαθμολογικής τους θέσης στα υψηλά στρώματα του φετινού Championnat.

Stade Rennais (6) – Toulouse FC (8)     @ Roazhon Park, Rennes
Προϊστορία:
23 – 8 – 6  (τελευταία 10ετία:  6-1-3,  7/10 Over,  6/10 GG)
Φόρμα:
[SRFC εντός]  4-2-0  (9-4 γκολ),  5/6 Under,  3/6 GG

[TFC εκτός]  1-3-2  (4-5 γκολ),  4/6 Under,  3/6 GG

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Πολύ κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο -αν και είναι πολύ πρώιμο να συζητάμε κάτι τέτοιο ακόμα- οι γηπεδούχοι Rennais και οι φιλοξενούμενοι Violets συναντώνται απόψε στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής.
Με μόλις μια ήττα το τελευταίο 2μηνο (κι αυτή στο Παρίσι από τους πρωταθλητές), οι Rennais βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία και βασίζουν πολλά στην έδρα τους απ’ όπου έχουν συγκεντρώσει τους 17 από τους 21 φετινούς τους βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και με μόλις μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, μια μόλις εξ αυτών εκτός έδρας που χάνουν πολλή από τη δυναμική τους (μόλις 4 γκολ ενεργητικό φέτος μακριά από το Stadium Municipal).
Αμφίρροπη αναμέτρηση (αποτυπώνεται και στις αποδόσεις) ανάμεσα σε δύο ομάδες διψασμένες για τη νίκη. Με 11 γκολ ενεργητικό στα 7 εντός έδρας ματς οι Rennais έχουν τη δυνατότητα να βρουν γκολ, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Οι εννέα τελευταίες αναμετρήσεις την τελευταία 5ετία είχαν τουλάχιστον δύο γκολ και αυτό θα επιλέξουμε και σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (14eme journee)
21:45 Stade Rennais FC – Toulouse FC Over 1.5 Goals (1.52) 1-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This