Επιλογή Σελίδας



Του Γιώργου Ζαΐρη

Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το περασμένο καλοκαίρι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και πάλι σε φιλικό παιχνίδι, κόντρα στη Δόξα Δράμας αυτή τη φορά και σκόραρε για το τελικό 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Λάμπρου έκανε δηλώσεις στο Γιώργο Ζαΐρη:

«Εχω να παίξω αρκετό καιρό, ήταν ευκαιρία για μένα να δείξω πως αξίζω να είμαι στην ομάδα. Εβαλα και γκολ, είμαι χαρούμενος για αυτό αλλά δεν μπορώ να το χαρώ όπως ήθελα γιατί ο Ζαμπά τραυματίστηκε και του εύχομαι περαστικά. Σίγουρα το ήθελα πολύ το γκολ, για να δείξω στους ανθρώπους της ομάδας και αν αξίζω να είμαι εδώ, μου βγήκε έτσι έντονα».

Για το γεγονός πως έχει να παίξει από την προετοιμασία: «Είμαι επαγγελματίας και αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω για μένα από τη στιγμή που δεν παίζω. Ο Ιανουάριος είναι κοντά, η ομάδα θα κρίνει ποιό είναι το μέλλον μου».

Για την ανάρτηση που έκανε με φωτογραφίες με την Φορτούνα: «Ημουν ενεργός, έπαιζα και όταν παίζω είμαι χαρούμενος. Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Δεν συζητήθηκε κάτι με τον προπονητή μου σήμερα, κάποιες άλλες φορές έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν αλλάξει η κατάσταση. Αν δεν αλλάξει, θα υπάρξουν συζητήσεις με την ομάδα για το μέλλον μου».

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This