Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη γκέλα κόντρα στην Τουρκία, θέλει απόψε η ομάδα του Didier Deschmamps κόντρα στην ανίσχυρη Μολδαβία. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

France – Moldavie     @ Stade de France , Paris

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πλέον οι Tricoloresαφού δεν κατάφεραν να υποτάξουν την ομάδα της Τουρκίας (μια ήττα εκτός και μια ισοπαλία). Σε ισοβαθμία περιμένουν “δώρο” από την ομάδα του Gunes για την πρωτιά και το γόητρο, αν και με νίκη απόψε παίρνουν την πρόκριση.

Απέναντί τους απόψε η ουραγός Μολδαβία, που αγωνίζεται εδώ και καιρό για την ιστορία της και το γόητρο. Δεν έχει δικαιολογήσει την παρουσία της με πολλά και αρνητικά αποτελέσματα χωρίς να δυσκολέψει καμία έως τώρα αντίπαλο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ηττήθηκε ακόμη και από την Ανδόρα (1-0).

Επιστρέφει μετά απουσία λόγω τραυματισμού ο Kylian Mbappe στην αποστολή αλλά και την 11αδα και μαζί με τους koman, Griezmann και Giroud θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για τον Didier Deschamps που είδε τον Blaise Matuidi να μην μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή λόγω ενός μικροτραυματισμού. Τη θέση του στην ομάδα πήρε ο Mateo Ghendouzi της Arsenal.

Μεγάλη αναμφίβολα η διαφορά δυναμικότητας και το αποτέλεσμα θα κριθεί από το πόσα θα γράψει το κοντέρ των γηπεδούχων. Αναμένουμε πάντως πολλά γκολ και προς το τέλος κάποια διαχείριση του σκορ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Euro Championship (Qualifiers – Group H)
21:45 France – Moldavie 4 – 6 Goals (1.83) 2-1 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This