Επιλογή Σελίδας




Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ δίνει δύσκολο αγώνα με την Αρμενία στο Ερεβάν στο πλαίσιο των European Qualifiers και η τηλεόραση του Open θα βρεθεί δίπλα και σε αυτήν την προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών.

Ζητούμενα για την αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων είναι η διάρκεια στις καλές εμφανίσεις, η συνέχεια στις νίκες και το θεαματικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε κόντρα στη Βοσνία.

Η αναμέτρηση Αρμενία – Ελλάδα για την προκριματική φάση του Euro 2020 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 19:00. Στην περιγραφή από το Republican Stadium after Vazgen Sargsyan θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Ατρείδης.

Το pre game show του Open θα αρχίσει στις 18:15. Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα είναι στην παρουσίαση με όλα τα τελευταία νέα σε ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο: η ανάλυση για τις ενδεκάδες και οι αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών λίγη ώρα πριν από τη σέντρα θα μας βάλουν στο πνεύμα του αγώνα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο post game show θα παρακολουθήσουμε το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή στην κάμερα του Open, τις τοποθετήσεις και τις αντιδράσεις των διεθνών και ό,τι άλλο προκύψει από την αναμέτρηση με την Αρμενία.

Την Παρασκευή στις 19:00, Αρμενία-Ελλάδα ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο Open.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This